** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::31.03.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    31 березень 2008 року

Пошук в новинах   

економіка

В управлінні агропромислового розвитку Сокальської райдержадміністрації відбулися збори фермерів Сокальщини. Присутні заслухали звіт голови Асоціації фермерів та приватних землевласників О.Сало. Доповідач також розповіла про з"їзд фермерів, який відбувся у м.Києві, акцентувала увагу на основних документах, які були прийняті.


 Начальник відділу рослинництва управління агропромислового розвитку О.Тарасюк ознайомив учасників зборів із Постановою КМУ щодо підтримки виробництва сільськогосподарської продукції та районними програмами розвитку АПК району на 2008 рік. Заступник начальника управління І.Махашилов звернув увагу присутніх на оренду майнових і земельних паїв а виплату орендної плати.


 Представник ВАТ "Радехівський цукровий завод" Є.Марцінко ознайомив усіх з умовами укладення договорів на виробництво цукрових буряків між сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності, населенням та бурякопереробним заводом.


^

РДА
Сокальська РДА

освіта

ЙОГО МУЗА — ФІЗИКА

З вчителем фізики Великомостівської школи-ліцею Юрієм Кіриком спілкувалась вже не раз. І кожна наша розмова викликає у мене подивування і захоплення — як добре, що у нас є такі педагоги! Він не просто фанатично любить фізику, але і цією любов“ю «заражає» своїх вихованців. На цій світлині, поруч з вчителем Юрієм Кіриком, ви бачите десятикласницю Марійку Гладку. Струнка красуня з чарівною усмішкою (їй би моделькою бути!) — і така залюбленість у ... фізику. Я можу зрозуміти, коли у дівочих голівках зароджуються поетичні рядки, коли їх душа тягнеться до інтимної лірики. Але, щоб так захопитися фізикою, так вивчити її, що вибороти третє місце на обласній олімпіаді, цього збагнути важко.

Та коли ближче знайомишся з Юрієм Кіриком, бачиш його одержимість фізикою, то перестаєш дивуватися. Мабуть для нього ця наука, акумулює в собі широкий спектр не лише цікавих знань, а й неповторних почуттів.

Разом з вчителькою фізики з Сокальської СШ №2 Мирославою Смаль, вони підготували команду, у складі якої Марійка Гладка, Іван Орищин (Великомостівська школа-ліцей), Софія Ткачук та Роман Марущак (Сокальська СШ №2), Василь Бомба (Сокальська СШ №4), яка бере участь у Всеукраїнському турнірі юних фізиків у Запоріжжі.

А ще Юрій Кірик капітан команди «Пошук» клубу «Що? Де? Коли?», людина всесторонніх знань, творча і скромна. Він неохоче говорив про свої здобутки, хвалив дітей, дякував за допомогу і підтримку своїх колег.

Оксана ПРОЦЬ.

^

Газета
"Голос з-над Бугу"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:30, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567