** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.12.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    28 грудень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

Учаснику АТО з Сокаля виділять житло
Учаснику АТО з Сокаля виділять житло

Учаснику АТО з Сокаля виділять житло

28 грудня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів нараду з питання виділення кімнати для тимчасового проживання учаснику АТО Степанові Шимку у місті Сокалі. У нараді взяли участь керівник апарату РДА Віра Білець, Сокальський міський голова Вадим Кондратюк, депутат обласної ради Сергій Касян, начальник Сокальського відділення поліції Володимир Яріш, директор РЦСССДМ Олександр Міщук, в.о. директора КП «Сокальжитлокомунсервіс» Галина Рекус та участик АТО Степан Шимко. За підсумками наради було рекомендовано Сокальському міському голові терміново скликати житлову комісію при виконавчому комітеті міської ради, на якій розглянути питання щодо виділення кімнати для тимчасового проживання учасника АТО Шимку С.Я. за адресою м.Сокаль, вул. Героїв УПА, 20.

^

РДА
Сокальська РДА

освіта

«Поїздка за натхненням»
«Поїздка за натхненням»

«Поїздка за натхненням»

Відбулося виїзне засідання районного методоб`єднання керівників гуртків позашкільних закладів Сокальського району на тему: «Образотворче та театральне мистецтво, як найвпливовіший фактор самоосвіти на психологічний та творчий розвиток керівника гуртка». Колектив Великомостівського ЦДЮТ, під керівництвом Ковальовської О.О., організував  для усіх творчих та креативних керівників гуртків із Сокальського БДЮТ, Белзького БДЮТ, Сокальської МАН, Сокальської СЮТ незабутній день у чудовому місті Львові.

У приємному товаристві та невимушеній атмосфері  відвідали Львівську картинну галерею, кав`ярню, прогулялися вуличками стародавнього міста Лева, мали можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом роботи.Чудовим завершенням нашої поїздки стала вистава театру ім. Марії Заньковецької «Безодня». Прекрасна гра акторів торкнулася  струн серця кожного глядача. Переживаючи  події, які актуальні в наш час, ніхто не залишився байдужим.   Повертаючись додому із цікавої поїздки, дружно обговорювали та  ділились враженнями  від побаченого,  кожен відкрив для себе багато цікавого та повчального. Б.Плюта керівник гуртка Великомостівського ЦДЮТ

^

Відділ освіти сокальської РДА

суспільство

В Острові відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Героєві – Василеві Соляку
В Острові відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Героєві – Василеві Соляку

В Острові відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Героєві – Василеві Соляку

На фасаді Острівського НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок», урочисто відкрито меморіальну дошку Героєві сьогодення, випускнику школи Василеві Соляку, який помер 27 березня 2016 року в районі виконання завдання підрозділу у зоні АТО, поблизу смт НовоАйдар Луганської області.

Участь у відкритті меморіальної дошки взяли голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих, Острівський сільський голова Іван Дидак, родина загиблого, однокласники, учні школи, жителі села Острів.

Священники відправили поминальну панахиду та освятили меморіальну дошку.

Закінчився реквієм запалюванням лампадок та покладанням квітів до меморіальної дошки, яка тепер стала символом безсмертної пам’яті Героя.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
02:45, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567