** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.09.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    27 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

суспільство

захопили 700 гектарів сільськогосподарських земель
захопили 700 гектарів сільськогосподарських земель

захопили 700 гектарів сільськогосподарських земель

Самовільне захоплення земельних ділянок площею сімсот гектарів викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції України. Встановлено, що у Буському та Сокальському районах Львівської області працівники товариства з обмеженою відповідальністю посіяли сільськогосподарські культури на самовільно захоплених площах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

Правоохоронці з’ясували, що договори оренди на користування  землею із вказаним товариством та будь-якими іншими фізичними або юридичними особами не укладались. Відповідно до баз даних, вказані землі  відносяться до земель державної власності (землі запасу та резервного фонду), а також приватної власності (не витребувані паї та паї померлих громадян).

На даний час залучені спеціалісти для  проведення розрахунку вартості самовільно захоплених земельних ділянок та встановлення суми завданих збитків. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двохсот до трьохсот мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.  Проводиться досудове розслідування.

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Людям похилого віку вручили продуктові набори
Людям похилого віку вручили продуктові набори

 Людям похилого віку вручили продуктові набори

До Міжнародного дня людей похилого віку, що припадає на перший день жовтня, Сокальський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за кошти районного бюджету закупив 415 продуктових наборів, до складу яких входять крупи – вівсяна, манна, пшоняна, ячмінна, рис, а також макарони, олія.

26 вересня керівник апарату райдержадміністрації Віра Білець від імені голови Сокальської районної державної адміністрації та голови Сокальської районної ради, разом з директором територіального центру Тетяною Бугай і соціальним робітником, завітали до підопічних у с.Завишень, яким вручили продуктові набори та побажали здоров’я. Одинокі дякували за те, що не забувають про них.

У неділю, 1 жовтня, у приміщенні БФ «Карітас»-Сокаль для людей похилого віку відбудеться святковий концерт, організований спільно з відділом з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігій Сокальської райдержадміністрації.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

~1~

«Сонечко» відсвяткував Всеукраїнський день дошкілля

Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Не дарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок повинен бути щасливим.

Дитячий садок – це Країна дитинства, в якій господарюють найменші мешканці нашої країни – дітки віком від 2 років. А допомагають їм добрі, щирі, мудрі дорослі: вихователі, няні, музичні керівники, фізруки, медсестри, психологи, логопеди. Вони проводять цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, слідкують за здоров’ям вихованців. < /p>

У ДНЗ ясла-садку № 5 «Сонечко» м.Сокаль  відзначення цього свята стало доброю традицією і святковий день був насичений безліччю святкових дитячих розваг та різних заходів. < /p>

Підсумковим та радісним акордом урочистостей було сучасне  музично-спортивне свято «Веселі пригоди козаків і Афлатунчика». Діти імпровізували, співали, грали та танцювали. І саме своїми щирими емоціями, теплими посмішками дякували і вітали своїх вихователів та усіх працівникфі дошкільної установи із професійним святом.

~2~~~3~~4~~5~~6~~7~~8~~9~

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:25, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567