** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.04.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    27 квітень 2017 року

Пошук в новинах   

влада

Вібувся щорічний конкурс «Кращий державний службовець» районної державної адміністрації.
Вібувся щорічний конкурс «Кращий державний службовець» районної державної адміністрації.

Вібувся щорічний конкурс «Кращий державний службовець» районної державної адміністрації.

27 квітня у Сокальській райдержадміістрації під головуванням керівника апарату Сокальської РДА Віри Білець вібувся щорічний конкурс «Кращий державний службовець» районної державної адміністрації в межах першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

До організаційного комітету «Кращий державний службовець» надійшло 4 заяви. За результатами виконаних завдань було визначено переможців.

Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться серед державних службовців «Б» та «В» категорій в номінаціях:

«Кращий керівник» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік).

«Кращий спеціаліст» (беруть участь спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як два роки).

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Кабмін виділив майже 12 млн грн. на гасіння терикону
Кабмін виділив майже 12 млн грн. на гасіння терикону

Кабмін виділив майже 12 млн грн. на гасіння терикону

Кабінет міністрів Україні виділив Львівській ОДА кошти в сумі 11 млн 882,5 тис гривень для здійснення першочергових невідкладних заходів, спрямованих на запобігання виникненню надзвичайної ситуації на території Сокальського району Львівської області.

Згідно із розпорядження голови Львівської облдержадміністрації «Про розподіл коштів резервного фонду державного бюджету», розпорядником третього рівня вищевказаних коштів визначено департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації. Так, департамент ПЕК та енергозбереження Львівської ОДА оголосив  процедуру закупівлі через систему Prozorro.

Зважаючи на важливість якісного виконання заходів з гасіння терикону для забезпечення стабільної екологічної ситуації в регіоні та запобігання виникненню надзвичайних ситуацій,  у департаменті закликають усі зацікавлені сторони долучатись до здійснення моніторингу та контролю за проведенням робіт.

Нагадаємо, на Сокальщині спостерігається так зване «горіння терикону»: вогонь та дим – це зовнішні прояви хімічних процесів всередині відвалу породи, яка є відходами від збагачення вугілля. Породний відвал (терикон) загальною площею 882 тис. м² знаходиться поблизу с. Городище, с. Волсвин Сокальського району та м. Соснівка .

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

В Сокалі пройшла нарада-семінар голів і секретарів місцевих рад Сокальського району
В Сокалі пройшла нарада-семінар голів і секретарів місцевих рад Сокальського району

В Сокалі пройшла нарада-семінар голів і секретарів місцевих рад Сокальського району

27 квітня в Сокалі пройшла нарада – семінар голів і секретарів місцевих рад району. На порядку денному було 9 питань. Зокрема начальник фінансового управління Сокальської районної державної адміністрації Галина Леонова доповість про  підсумки виконання бюджетів місцевих рад за І квартал  2017 року та хід виконання  за 4 місяці 2017 року і про надходження акцизного податку до бюджетів місцевих рад району. Далі, про забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у 2017 році говорила начальник служби у справах дітей Сокальської РДА Галина Федаш.

Про стан реалізації мікропроектів інформував голова СРР Микола Пасько. Про порядок проведення контролю та повної перевірки декларацій доповідає керуюча справами  Сокальської районної ради Любов Ребрина.  Наступне питання – про стан проведення призову на строкову військову службу та відбору громадян України на військову службу за контрактом, розповість військовий комісар Микола Лисак. Про проведення заходів боротьби з борщівником Сосновського – головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Сокальської районної державної адміністрації Віктор Федюк. Про стан упорядкування архівних документів в органах місцевого самоврядування доповідає: Кінах Валентина Євгенівна – начальник архівного відділу Сокальської районної державної адміністрації.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

ВЕСЕЛІ СТАРТИ
ВЕСЕЛІ СТАРТИ

ВЕСЕЛІ СТАРТИ

Сокальський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти райдержадміністрації сьогодні провів змагання «Веселі старти» для учнів четвертих класів міських загальноосвітніх шкіл.

Учасників змагань привітали Любов Тот, головний спеціаліст відділу освіти РДА, Мар’яна Копейка, головний спеціаліст відділу молоді та спорту та Ярослав Тарасюк - директор Сокальського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Команди змагалися в комбінованих естафетах «Хто швидше», «Снайпери», «Стрибкова естафета», «Футбольна естафета», «Баскетбольна естафета» та «Садіння картоплі».

В напруженій боротьбі перемогу здобула команда Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. № 2 до складу якої входили Володимир Дацишин, Назарій Борисович, Анатолій Бавдис, Олег Негрєшний, Олег Магиревич, Олександр Шурм’як, Анна Гоба, Ірина Салагуб, Марія – Єлизавета Куліс, Ольга Романюк та Каріна Комендант – і в сумі набрали 109 очок.

Друге місце посіла команда Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. № 3, яка в підсумку отримала 108 очок.

Сокальська ЗШ І- ІІІ ст. № 4 , яка виборола три перших місця, але в останній «Стрибковій естафеті» посіла третє місце і в загальному набрала 106 очок, що дало змогу посісти почесне третє місце.

Команди – переможці та призери даних змагань були нагороджені кубками, вимпелами та грамотами, учасники – медалями, грамотами та солодощами.

ВЕСЕЛІ СТАРТИ
ВЕСЕЛІ СТАРТИ
ВЕСЕЛІ СТАРТИ
ВЕСЕЛІ СТАРТИ

^

ФСК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:51, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567