** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.03.2019

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    27 березень 2019 року

Пошук в новинах   

влада

Засідала Колегія райдержадміністрації
Засідала Колегія райдержадміністрації

Засідала Колегія райдержадміністрації

26 березня відбулося засідання Колегії Сокальської райдержадміністрації, яке провів заступник голови РДА Микола Поліщук. На порядку денному були наступні питання: про підсумки роботи територіально-господарського комплексу та виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сокальського району за 2018 рік; про виконання бюджету Сокальського району за 2018 рік; про відбір громадян України на військову службу за контрактом у Збройні Сили України.

Доповідаючи по першому питанню, начальник відділу економічного розвитку, промисловості та інвестицій РДА Наталія Лагода зазначила, що у 2018 році промислові підприємства району реалізували промислової продукції (товарів, послуг) на 4227,3 млн.грн., що на 26,5% більше проти відповідного періоду торік. Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу становив 45,8 тис.грн (в області – 39,8 тис.грн). За цим показником район посів 10-те місце в області.

За очікуваними фінансовими результати роботи галузь сільського господарства прибуткова, очікується одержати 83.0 млн.грн прибутку , з рівнем рентабельності 27.4 %.

У 2018 році капітальні інвестиції підприємств та організацій району становили 581,3 млн. грн (2,5% від загальнообласного обсягу). У розрахунку на одну особу у районі припало 6293 грн. інвестицій.

Обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), залучених у підприємства та організації району з початку інвестування, на 31 грудня 2018 року становив 41,3 млн.дол. США, або 4,5% від їхнього загальнообласного обсягу. За цим показником район посів 5-те місце в області.

У розрахунку на одного мешканця району припало 449,8 дол. США прямих іноземних інвестицій (у середньому в області – 367,8 дол. США). За цим показником район посів 8-ме місце в області.

 

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:56, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567