** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.04.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    26 квітень 2009 року

Пошук в новинах   

спорт

Максим Косянчук, Володимир Горбань, Мар’ян Кріль, Мирон Піньковський
Максим Косянчук, Володимир Горбань, Мар’ян Кріль, Мирон Піньковський

Червоноградський Народний дім в черговий раз гостинно зібрав прихильників карате-до. Цього разу чотири клуба Червонограда, Сокаля, а також гості зі Львова (Федерація Бойових Єдиноборств) зібрались відсвяткувати день народження батька сучасного карате, засновника стилю Шотокан Гічіна Фунакоші. Організаторами змагань були червоноградський спорткомітет та федерація «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль». Змагання проводилися лише в одному виді програми – командному куміте. Змагались 15 команд у трьох категоріях. Перша категорія – 7, 8, 9 років (по одному спортсмену кожного віку), друга – 10 років (три спортсмена), третя категорія – 10, 11, 12 років (по одному спортсмену кожного віку). Командні змагання завжди більш напружені ніж індивідуальні. Спортсмени відчувають свою відповідальність не за себе, а за команду, це додатково мобілізує, надає сил. Крім того змагання проводились за круговою системою, кожен поєдинок давав шанс на 1 очко і міг стати вирішальним у кінцевому підсумку. До кінця змагань було невідомо, яка команда стане кращою.


Свідками цієї напруженої боротьби стали не лише учасники, а також батьки, знайомі та почесні гості. На змагання прийшли подивитися представники міської влади, заступник мера Мирон Мащак, та голова спорткомітету Валерій Гаврилюк. На урочистому відкритті представники влади обмалювали загальний стан спортивного життя міста та привітали учасників. Від батьків вихованців карате-до виступила Олександра Червінська і подякувала міській владі на чолі з Ігорем Чудійовичем, за придбаний для потреб карате-до татамі, спеціальне покриття на підлогу для більш безпечного проведення змагань. Татамі є досить дорогим подарунком, якого наші клуби, навіть сумісними зусиллями не могли собі дозволити, і це усвідомлюють не лише тренери, але й батьки і діти. Спеціально для гостей кожен клуб підготував свою показову програму. Демонструвалися базова техніка, кидки, були падіння та елементи акробатики. Керівник клубу «Шлях воїна» Валентин Бондарчук особисто продемонстрував глядачам техніку володіння саями (саї – тризубий ніж, традиційна окінавська зброя).


Фінальним акордом стало, звичайно, нагородження. Отже, серед команд 7,8,9 років ІІІ місце у команди «Тайкі» в складі Наваловський Артур, Пенчак Роман, Харитонова Яна, тренер Валерій Слободенюк; ІІ місце у команди «Абсолют»  (Височанський Ілля, Бондаревський Стас, Чаус Тарас, тренер Володимир Піхотський). Першими стали та отримали кубок команда «Чімей» федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль», (Понурок Ростислав, Підкостельний Олег, Корчук Маркіян, тренер Андрій. Горбань).


Серед десятирічних аналогічна ситуація. ІІІ місце у коминди «Тайкі» (Сокіл Юрій, Мальцев Ілля, Харитонова Яна). ІІ місце у команди «Абсолют» (Галенок Денис, Пастущин Максим, Пастущин Софія). Першими стали команда «Чімей» (Кріль Мар’ян, Піньковський Мирон, Павлюк Олександр).


В групі 10, 11, 12 років перш ніж визначились переможці відбулося 30 поєдинків. В результаті ІІІ місце у команди Федерації Бойових Єдиноборств зі Львова у складі Цонь Ростислав, Семенюк Олег, Артим Любомир. ІІ місце «Тайкі» (Мальцев Ілля, Рєп’єв Олександр, Райх Олег). Першими стали та отримали великий кубок команда «Чімей» в складі Кріль Мар’ян, Косянчук Максим, Горбань Володимир.


Закінчились поєдинки на татамі, заспокоїлися уболівальники та батьки, але баталії продовжилося у нашому парку відпочинку. Ні, бійок небуло. Була справжня війна. Продовжити з’ясовувати стосунки з допомогою лазерної зброї запросив керівник клубу «Лідер» Юрій Карлюк.


Змагання продовжувались у грі «Laser Tag». Зі слів хлопців, воювали у тих самих складах, що на татамі. Кажуть, що виграли знов такі «Чімей». Нажаль, протоколів не велося. Безсумнівно, що всі залишились задоволені, і ці змагання лише зміцнили їх дружбу.



Президент федерації «Карате-до
Шотокан Червоноград-Сокаль»
Андрій Горбань

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:20, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567