** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.03.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    26 березень 2016 року

Пошук в новинах   

анонс

Відбудеться юнацький чемпіонат Сокальського району з гри «Брейн-ринг».
Відбудеться юнацький чемпіонат Сокальського району з гри «Брейн-ринг».

Відбудеться юнацький чемпіонат Сокальського району з гри «Брейн-ринг».

У п’ятницю, 25 березня в приміщенні Сокальської ЗШ №2 відбудеться юнацький чемпіонат Сокальського району з гри «Брейн-ринг».

Початок реєстрації о 13:30, змагання розпочнуться о 14:00.

Організатори турніру: Сокальська ліга інтелектуальної творчості, відділ освіти Сокальської РДА, Cокальська райдержадміністрація.

Спонсори змагань: Інтернет-мережа «BestLink», фірма «Ніка», піцерія «Фігаро».

Інформаційні партнери заходу: ТРК «Cокаль», часопис «Голос з-над Бугу», інтернет-портал «Сокаль і Сокальщина».

^

Адміністратор
-

анонс

Галина Вдовиченко в Червонограді
Галина Вдовиченко в Червонограді

Галина Вдовиченко в Червонограді

25 березня в головній бібліотеці міста Червоноград "відбудеться зустріч з українською письменницею, журналісткою Галина Вдовиченко, авторка романів "Пів`яблука", "Тамдевін", "Інші пів`яблука", "Купальниця", "Хто такий Ігор?", "Бора", "Маріупольський процес" та ін.

Вона представить свій останній роман "Маріупольський процес", який став володарем відзнаки "Гранд-романи" конкурсу "Коронація слова".

Отож, запрошуємо усіх бажаючих на зустріч 25 бенрезня о 17.00 год.

Вхід вільний!

^

Адміністратор
-

влада

ОГОЛОШУЄТЬСЯ ВІДКРИТИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ПОСАДИ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ТА ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ.
ОГОЛОШУЄТЬСЯ ВІДКРИТИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ПОСАДИ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ТА ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ.

ОГОЛОШУЄТЬСЯ ВІДКРИТИЙ ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ПОСАДИ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ТА ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ.

Відповідно до розпорядження голови Сокальської райдержадміністрації Олега Пелиха від 16.03.2016 №94 Сокальська районна державна адміністрація оголошує відкритий відбір кандидатів на посади першого заступника та заступника голови райдержадміністрації.

Документи від осіб, котрі виявили бажання взяти участь у конкурсі, прийматимуться до 26 березня 2016 року.

Зазначимо, що у відборі можуть взяти участь особи, які:

- є громадянами України;

- не досягли встановленого граничного віку перебування на державній службі (65 років);

- мають вищу освіту (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, магістр);

- мають загальний трудовий стаж роботи не менше 5 років.

Не допускатимуться до участі у конкурсі ті потенційні кандидати, щодо яких встановлені обмеження законами України "Про державну службу", "Про запобігання корупції" та "Про очищення влади".

Кандидатури на посади першого заступника та заступника голови Сокальської районної державної адміністрації відбиратиме конкурсна комісія, до складу якої входитимуть представники облдержадміністрації та райдержадміністрації, а також представники громадських організацій та експерти .

Відбір нових заступників голови райдержадміністрації відбуватиметься у кілька етапів. Спершу особи, які бажають взяти участь у відборі, повинні подати Комісії наступні документи:

- заяву та згоду на обробку персональних даних (зразок заяви);

- аплікаційну форму (аплікаційна форма);

- копії документів про вищу освіту (із додатками до диплому);

- копію паспорта громадянина України;

- копію трудової книжки.

За результатами розгляду кандидати на посади першого заступника та заступника голови Сокальської районної державної адміністрації допускаються до проведення тестування.

Ті з них, які успішно пройшли тестування, запрошуються на співбесіду із членами конкурсної комісії.

Опісля, комісія затверджує список кандидатів, які можуть бути рекомендовані для призначення головою РДА.

Кандидатури, відібрані конкурсною комісією, голова Сокальської районної державної адміністрації подасть на погодження голові Львівської облдержадміністрації.

Контакти: vюридичний сектор апарату райдержадміністрації,

тел. (257) 7-20-41 (м. Сокаль, вул. А.Шептицького, 26).

^

Адміністратор
-

економіка

ОТРИМАННЯ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ВІДОМОСТЕЙ З ДЕРЖРЕЄСТРУ ФІЗИЧНИХ ОСІБ
ОТРИМАННЯ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ВІДОМОСТЕЙ З ДЕРЖРЕЄСТРУ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

НА ОТРИМАННЯ В ЕЛЕКТРОННОМУ ВИГЛЯДІ ВІДОМОСТЕЙ З ДЕРЖРЕЄСТРУ ФІЗИЧНИХ ОСІБ – ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ПРО СУМИ ВИПЛАЧЕНИХ ДОХОДІВ

Сокальська ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області повідомляє, що в рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців ДФС доопрацювала оновлений сервіс «Електронний кабінет платника» в частині отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (далі – відомості про доходи).

Сервіс доопрацьовано з використанням сучасних Web-технологій з метою забезпечення зручності платників, які бажають отримати відомості про доходи в електронному вигляді.

Нагадуємо, що з 01.09.2015 у штатному режимі працює електронний сервіс щодо отримання відомостей про доходи засобами спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису (ЕЦП). Безкоштовно отримати ЕЦП можна в акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС. Запит для отримання відомостей про доходи формується виключно фізичними особами – платниками податків для отримання інформації про себе.

Детально ознайомитись з Порядком отримання відомостей про доходи  засобами «Електронного кабінету платника» можна на офіційному веб-порталі ДФС у рубриці: Фізичним особам/Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді http://sfs.gov.ua./fizichnim-osobam/vidomosti-doxid.

Звертаємо увагу, що відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків в електронному вигляді надаються за останні три роки (по квартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Також повідомляємо, що засобами електронного сервісу «Електронний кабінет платника» найближчим часом буде надана можливість підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб. 

В.о. начальника Сокальської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області                                                                               Михайло Шайнер

^

Сокальська міська рада

Міська рада
Сокальська міська рада

освіта

Шкільне  методичне  об’єднання класних керівників
Шкільне методичне об’єднання класних керівників

Шкільне  методичне  об’єднання класних керівників

У  Перетіцькому НВК «ЗШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» відбулося шкільне  методичне  об’єднання класних керівників. Волошин Андрій Григорович, класний керівник 6 класу, підготував відкриту виховну годину на тему: «Наші діти проти насильства». Метою заходу було  сприяти усвідомленню учнями проблеми насильства в сучасному середовищі, причини виникнення та питання зменшення цього явища у сучасному житті.      Українське суспільство переживає не найкращі часи: насильство в родині, нерівність, підвищена агресивність підлітків, вживання наркотиків, алкоголю, розкута сексуальна поведінка дітей та підлітків. Усе це знаходить своє вираження в поведінці та в стосунках між дітьми та між дітьми та дорослими.  Школярі усвідомили право кожної людини на життя, на свободу і на особисту недоторканість, пригадали необхідні правила безпеки та поділилися своїми проблемами з однокласниками.

                                                               Волошин А.Г. , класний керівник 6 класу

^

відділ освіти Сокальської районної державної адміністрації.

Відділ освіти сокальської РДА

культура

Вітаємо з перемогою.
Вітаємо з перемогою.

Вітаємо з перемогою!

25 березня в місті Львові відбувся Другий регіональний фестиваль-конкурс народної фореографіі ,,Весняний первоцвіт - 2016". Сокальську дитячу школу мистецтв ім.В.Матюка на ньому представляв хореографічний колектив " Веселка ", керівник Марія Швед. Колектив виконав два номери: " Веснянка" , " ДІвочий танець", став переможцем та отримав нагороду - диплом 3 ступеня

хореографічний колектив
хореографічний колектив " Веселка ", керівник Марія Швед.

^

Ольга Пенюк-Водоніс
Сокальська дитяча школа мистецтв ім. В.Матюка

суспільство

На Львівщині учасникам АТО пропонують безкоштовну реабілітацію
На Львівщині учасникам АТО пропонують безкоштовну реабілітацію

До уваги захисників Батьківщини та їх родин! На Львівщині учасникам АТО пропонують безкоштовну реабілітацію

Лікувальна установа, яка абсолютно безкоштовно приймає учасників АТО розташована у шахтарському містечку Соснівка, на Львівщині, що усього в годині їзди від обласного центру.

У комунальному закладі «Львівська обласна лікарня відновного лікування № 3» з 1 лютого 2016 року передбачено 20 ліжко-місць для надання фізичної реабілітації і психосоматичної допомоги учасникам АТО.

Однак, проблема полягає в іншому — медперсонал клініки очікував більшої активності діючих та колишніх військових. За місяць послугами лікарів у Соснівці скористались близько 20 демобілізованих та діючих військовослужбовців, які брали участь у бойових діях на Донбасі.

Місцевий громадський активіст Ігор Грабінський, який від початку АТО опікується потребами українських бійців, намагається привернути увагу спільноти та залучити до лікування за реабілітаційною програмою у Соснівці якомога більше ветеранів АТО.

— Якщо ліжко-місця, призначені для ветеранів АТО, у комунальному закладі не будуть залучені — реабілітаційну програму закриють, щоби не витрачати марно бюджетні кошти, — каже він. — Хороша ініціатива повинна навпаки поширюватись і приносити соціальну користь. А враховуючи, що найближчим часом буде демобілізовано бійців четвертої хвилі мобілізації, будемо усіляко залучати до участі в реабілітаційній програмі їх.

За словами головного лікаря Богдана Івановича Баранюка, лікувальний курс розрахований приблизно на 14 днів. Фінансування із бюджету області є. Головний лікар повідомив, що на один день лікування одного пацієнта-ветерана АТО виділяється близько 300 гривень: на ліки, харчування та проживання. Професійного досвіду персоналу не бракує. Адже лікарі спеціалізуються на лікуванні осіб, які залучені до роботи на шахтах.

Крім того, що у корпусі лікарні зроблено сучасний ремонт, у штаті є реабілітолог, масажисти, фізіотерапевтичне відділення з широким спектром фізіотерапевтичних електропроцедур: магнітотерапія, лазаротерапія, електрофорез тощо. Є кабінети бальнеології, водолікування, спелеотерапії, «соляна» кімната, тренажерний зал. Проводяться лабораторні обстеження.

— Після року на передовій реабілітація необхідна в будь-якому випадку. Хтось погано спить і живе на «барбовалі», комусь необхідно «підлатати» спину після носіння бронежилета, або просто збалансувати психологічний стан, попрацювати із психологом. Тут все це доступне, — розповів один з колишніх пацієнтів, призваний за мобілізацією, місцевий мешканець Ілля. — Крім роботи лікарів, тут й природа лікує — поруч сосновий ліс та озеро.

^

Міністерство оборони України

дописувач_
.

суспільство

В с.Бендюга реалізовуватиметься проект з реконструкції та будівництва систем водопостачання
В с.Бендюга реалізовуватиметься проект з реконструкції та будівництва систем водопостачання

В с.Бендюга реалізовуватиметься проект з реконструкції та будівництва систем водопостачання

У департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА відібрали проекти у сфері водопостачання, що фінансуватимуться у 2016 році за рахунок коштів обласної програми «Питна вода у Львівській області». Про це повідомив в.о. директора департаменту Назарій Романчук.

За його словами конкурсна комісія, до роботи якої долучилися також експерти та представники громадськості вже відібрали 13 проектів. Серед них у поточному році реалізовуватиметься проект з реконструкції та будівництва систем водопостачання в селі Бендюга Сокальського району.

Нагадаємо, що основними критеріями, якими члени конкурсної комісії керувалися під час здійснення оцінювання були обсяг спів фінансування, приналежність до зони депресійної лійки, хімічний та бактеріологічний склад  води, а також кількості населення, яким буде покращено якість надання водопостачання.

За підсумками, слід зазначити, що до 8 млн гривень виділених з обласного бюджету департаментом вдалось долучити більше 3 з половиною млн з  місцевого бюджету. Сформований перелік проекту в подальшому буде поданий на затвердження в профільну комісію Львівської обласної ради.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:45, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567