** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.12.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 грудень 2015 року

Пошук в новинах   

влада


Перелік проектів рішень виконкому  Сокальської  міської  ради від  24  грудня  2015  року


п/п

                   Назва  рішення


1

Про  міський  бюджет  на  2016  рік.

 Про  міський  бюджет   на  2016  рік Проект бюджету Сокальської міської ради на 2016 р.

2

Про  затвердження  Плану  соціально-економічного  розвитку  міста  Сокаля   на  2016  рік.

  Про  затвердження  Плану  соціально-економічного  розвитку  міста  Сокаля   на  2016  рік.

3

Про  затвердження  «Поточних  індивідуальних  технологічних  нормативів  використання  питної  води»

 Про  затвердження  «Поточних  індивідуальних   технологічних  нормативів  використання   питної  води»

4

Про  встановлення  норм  витрат  та  використання води   на  полив  присадибних  ділянок  для  миття автомашин

 Про  встановлення  норм  витрат  та  використання   води   на  полив  присадибних  ділянок  для  миття автомашин

5

Про  присвоєння  поштової  адреси   індивідуальному житловому  будинку  на  вул.Грушевського 10 в м.Сокалі

 Про  присвоєння  поштової  адреси   індивідуальному  житловому  будинку  на  вул.Грушевського 10 в м.Сокалі

^

Адміністратор
-

влада

Розпочала роботу позачергова сесія районної ради
Розпочала роботу позачергова сесія районної ради

Розпочала роботу позачергова сесія районної ради

25 грудня почала свою роботу позачергова сесія Сокальської районної ради.  Розпочалась сесія традиційно виконанням Державного гімну України.

Голова районної ради Микола Пасько запропонував хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого в зоні проведення АТО мешканця села Завишень Олега Галатюка.

На порядок денний було винесено 22 питання, основні з них – про районний бюджет на 2016 рік та про затвердження загальнорайонних програм соціального напрямку.

У зв’язку з тим, що Державний бюджет України прийняли над ранок депутати для консультації запросили начальника фінансового управління Сокальської РДА Леонову Галину Степанівну. Вона зазначила: “Проект  бюджету який пропонується на розгляд сесії по суті міняється кардинально по усіх показниках. Тому, я вважаю даний проект не доцільно розглядати на сьогоднішній сесії”.

Після цього депутати внесли зміни щодо порядковості розгляду питань (питання про затвердження штатного розпису та бюджету району перенесли наостанок).

Далі народні обранці слухали доповідь Володимира Огінського про загальнорайонні програми соціального напрямку на 2016 рік:  програму соціального захисту окремих категорій населення, програму фінансової підтримки громадської організації Сокальської районної асоціації інвалідів  та програму фінансової підтримки громадської організації  Благодійного фонду “Карітас”-Сокаль .

Депутати вирішили зробити перерву у роботі сесії, щоб вшанувати пам’ять нашого земляка Олега Галатюка. Оскільки,  бюджетні питання розглядатимуться на наступному пленарному засіданні сесії, було прийняте рішення продовжити роботу сесії орієнтовно 12 січня.

Розпочала роботу позачергова сесія районної ради
Розпочала роботу позачергова сесія районної ради
Розпочала роботу позачергова сесія районної ради
Розпочала роботу позачергова сесія районної ради

^

Юлія Сорочук
_

культура

Ліга джентльменів
Ліга джентльменів

ІНТРИГА НАБИРАЄ ОБЕРТІВ

18 грудня в приміщенні Сокальської ЗШ №2, відбувся ІІІ етап XV юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?». У змаганнях взяли участь 27 команд (по 6 гравців в кожній), які представляли Сокальську гімназію, Сокальські ЗШ №2, СЗШ №3, ЗШ №4, ЗШ №5, Червоноградський Будинок юнацької та учнівської творчості, Варязьку, Волицьку,  Жвирківську, Острівську, Поторицьку, Сілецьку та Хоробрівську ЗШ.

Ця гра мала розставити чимало крапок над і. Після двох етапів визначалося тріо команд, які стали головними претендентами на чемпіонський титул: «Бандерштат» та «Rosenrot», які представляють Сокальську гімназію та колектив Червоноградського БДЮТ – «Ліга джентльменів». В разі своєї перемоги в цьому етапі шанси включитися в чемпіонську гонку мали команди Сокальської ЗШ №2 – «Карта пам’яті» та Сокальської гімназії  –  «Сокальські вуйки».

Переможцем першого туру стала «Ліга джентльменів», яка на 1 правильну відповідь відірвалася від «Бандерштату» та на 2 від «Rosenrot».

Rosenrot
Rosenrot

В другому турі  «Rosenrot» та «Ліга джентльменів» набрали однакову кількість ігрових очок. Тому для визначення переможця довелося застосовувати додатковий показник  –  рейтинг складності запитань. Він виявився вищим в команди з Сокальської гімназії. Ще одна команда з Червонограду – «Dark Hearts» фінішувала третьою. Заключний тур гри вийшов дуже рівним та багатим на несподіванки.

Переможцем останнього відрізку гри стала команда Сокальської СЗШ №3 – «Step up», 2 та 3 місця в команд з гімназії – «МНТУ» та «Rosenrot». Стабільно хороша гра протягом всієї дистанції дозволила «Лізі джентльменів» (капітан – Михайло Леськів) здобути таку бажану перемогу. Друга сходинка п’єдесталу пошани в «Rosenrot» (капітан – Олексій Джусь). «Бронзу» етапу виборов «Бандерштат» (капітан – Іван Бойко). Кращий результат серед  сільських навчальних закладів показали хоробрівські «Na’Vi» (капітан – Сергій Хома).

Бандерштат
Бандерштат

Таким чином після трьох ігор на п’єдесталі пошани дуже гаряче – лідером турніру з 82 балами залишається «Бандерштат». Лише на два залікових пункти від нього відстають «Rosenrot» та «Ліга джентльменів». Така щільність результатів дозволяє зробити прогноз на те що в заключних іграх сезону буде цікаво.

Організаторами XV юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?», виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та Сокальська райдержадміністрація.

Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань – інтернет-мережі «BestLink», фірмі «Ніка», піцерії «Фігаро», працівникам Сокальської ЗШ №2, інформаційним партнерам ігор «Що? Де? Коли?» на теренах Сокальщини: ТРК «Сокаль», інтернет-порталу «Сокаль і Сокальщина», часопису «Голос з-над Бугу».

Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.

^

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:04, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567