** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.09.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

суспільство

Сім’ям загиблих учасників АТО придбають житло
Сім’ям загиблих учасників АТО придбають житло

Сім’ям загиблих учасників АТО придбають житло

25 вересня управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації організувало засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів про виплату грошової компенсації, яке провела керівник апарату райдержадміністрації Віра Білець. Члени комісії надали дозвіл одному з членів сім’ї загиблого учасника АТО на придбання житла. За інформацією управління соціального захисту населення РДА двом родинам загиблих придбано житло у 2015 році, двом – компенсація надійшла у 2016 році, ще трьом сім’ям – у 2017 році.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

На Сокальщині вже стартувала підготовка до проведення перших виборів депутатів ОТГ
На Сокальщині вже стартувала підготовка до проведення перших виборів депутатів ОТГ

На Сокальщині вже стартувала підготовка до проведення перших виборів депутатів ОТГ

На Сокальщині вже стартувала підготовка до проведення перших виборів депутатів ОТГ. На сьогодні вже утворена Великомостівська міська територіальна виборча комісія, у складі 18 чоловік. Голова комісії – Іванна Гупало.

Окрім того, в ході останнього засідання Великомостівської територіальної виборчої комісії було прийнято рішення про утворення територіальних виборчих округів депутатів сільських селищних міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міських голів у кількості 26 округів, згідно з Закону України «Про місцеві вибори» та відомостей про кількість виборців, які проживають на території адміністративно-територіальної одиниці. Відтак дані про утворення територіальних виборчих округів будуть передані до ЦВК та державного реєстру виборців м Сокаль.

Окрім того, як повідомила голова комісії Іванна Гупало, з понеділка 25 вересня розпочалась реєстрація кандидатів у депутати та голів ОТГ, яка триватиме до 5 жовтня.

Нагадаємо, що 29 жовтня на Львівщині обиратимуть депутатів та голів у вісьмох об’єднаних територіальних громадах, серед яких в Великомостівська міська об’єднана територіальна громада. До її складу входять Великомостівська міська рада (місто Великі Мости, села Борове, Куличків), Бутинська сільська рада (села Бутини, Піддовге, Пристань, Шишаки), Двірцівська сільська рада (села Двірці, Волиця, Заріка), Реклинецька сільська рада (села Реклинець, Стремінь).

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

здоров'я

Головний лікар Сокальської ЦРЛ доповів депутатам райради про хід виконання  Програми медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО
Головний лікар Сокальської ЦРЛ доповів депутатам райради про хід виконання Програми медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО

Головний лікар Сокальської ЦРЛ доповів депутатам райради про хід виконання  Програми медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО

Головний лікар Сокальської ЦРЛ під час XXI сесії райради доповів депутатам  про хід виконання  Програми медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців під час АТО на сході України, а також поранених в ході Революції Гідності у КЗСРРЛО "Сокальська ЦРЛ" на 2016-2019 рр.

Дана програма була прийнята у 2016 році. У забезпечення Програми входить: медикаментозне забезпечення, продукти харчування, інші виплати населенню ( безкоштовне забезпечення медикаментами амбулаторних хворих та зубопротезування). У 2017 році на реалізацію програми з районного бюджету було виділено кошти у сумі 190 тис. грн. Станом на 1.08.2017 року використано коштів:

- на медикаменти та перев`язувальні матеріали - 79 154 грн.

- на продукти харчування - 19 540 грн.

- на безкоштовне забезпечення медикаментами амбулаторних хворих - 59 830 грн.

- на зубопротезування - 14 393 грн.

Разом використано коштів на суму 172 917 грн.

Даною програмою надано послуги стаціонарного лікування 137 хворим, амбулаторного лікування - 197 хворим. За останній час кількість демобілізованих збільшилась практично на 100 %.  На обліку знаходяться 469 демобілізованих, з них - 433 на диспансерному обліку. 22 особи скористались можливістю пролікуватись як члени сімей загиблих військовослужбовців. Безкоштовне зубопротезування було надано 20 особам.

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:19, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567