** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.03.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    25 березень 2007 року

Пошук в новинах   

культура

Творчі зустрічі у Львові

Сокальські зіронки у м.Львові на святі книги і музики
Сокальські зіронки у м.Львові на святі книги і музики
23 березня у м. Львові розпочався Всеукраїнський тиждень дитячої юнацької книги та музики. В львівську міську бібліотеку №13 на творчу зустріч з юними читачами було запрошено сокальського поета і композитора Ольгу Пенюк та юних сокальських співаків виконавцїв її пісень.

Представила читачам Ольгу Пенюк, розповіла про неї, її виконавців та її творчі доробки директор львівської міської бібліотеки №13 Марія Майкут.

Б.Банах, М.Майкут, і юні співаки
Б.Банах, М.Майкут, і юні співаки
Разом з нею в зустрічі приймали участь львівський художник - графік Адріан Банах, який працював разом з Ольгою Пенюк над її книгами «Черешнева віхола», «У краю барвінковім», «Кольоровий дощик» та львівська поетеса Тетяна Лабушевська на вірші якої композитор пише пісні та музикознавець Софія Лежанська з м. Люблін (Польша).

Виконували пісні Ольги Пенюк талановиті сокальські співаки лауреати районних, міжрегіональних та обласних дитячих фестивалів і конкурсів: Косецька Катерина, Дмитрів Богдан та Гумен Галина.

Т.Лабушевська, О.Пенюк, Г.Гумен, К.Косецька, Б.Дмитрів - на святі Книги і музики
Т.Лабушевська, О.Пенюк, Г.Гумен, К.Косецька, Б.Дмитрів - на святі Книги і музики
Прозвучало багато пісень автора. Особливо дітям сподобались пісні : «Дівчинка - україночка», «Пісенька про тата» у виконанні Катрусі Косецької, «Ти у мене одна», «Мій дивокрай» у виконанні Богдана Дмитріва, «Колискова для бабусі» та «Рожеве поросятко»у виконанні Галинки Гумен. Пісенька про поросятко так сподобалсь дітям що її Галинка виконала ше раз на біс.

Крім пісень на зустрічі прозвучали вірші в авторському виконанні Тетяни Лабушевської та Ольги Пенюк. Діти слухачі були дуже активними, вони задавали багато питань всім учасникам зустрічі.

В цей же день юні співаки зі Сокаля разом з Ольгою Пенюк побували у видавництві «Українські технологіїї», де нещодавно вийшла її четверта пісенна збірка «Кольоровий дощик».

Там вони познайомилися з творчим колективом видавництва: редакторами, дизайнером Ольгою Борисенко, директором Володимиром Бойком. Вони розповіли і

показали дїтям як роблять і друкують книжки.

Наприкінці зустрічі діти дали коллективу видавництва концерт в якому прозвучали пісні Ольги Пенюк з нової збірки «Кольоровий дошик».

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
06:46, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567