** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.12.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    23 грудень 2008 року

Пошук в новинах   

спорт

20 грудня у Червоноградському Народному домі відбувся ювілейний 10-й

дитячий турнір з карате-до «Святий Миколай-2008», який традиційно

проводить федерація «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» . На змагання зібралися 93 спортсмена з 5-ти клубів Червонограда, Сокаля і Львова. Змагання відбувалися у 10-ти  ваго-вікових категоріях з куміте і у 4-х категоріях за програмою ката. Червоноградські спортсмени показали добрі результати на цих змаганнях.


Так, вихованці федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» здобули  11 медалей. А саме,  у категорії 7 років куміте 1-ше місце у Петльованого Дмитра  (клуб «Січ»), серед 8-річних першим став Підкостельний Олег, другим - Барило Богдан (обидва з клубу «Чімей»), у категорії 9 років 1 місце у Довбуша Юри («Січ»),  10-11 років до 34 кг – перший - Піньковський Олег («Чімей»), 10-11 років більше 38 кг всі три місця у наших спортсменів: 1-й - Косенчук Максим («Січ»), 2-й - Довбуш Богдан («Січ»),  3-й – Кріль Мар’ян («Чімей»). У категорії 12-13 років 2-ге місце у Плетінки Михайла («Чімей»). Дівчата змагалися лише в одній категорії 10-11 років і тут 3-тє місце і в ката і в куміте у Гейко Тані з клубу «Чімей».


Клуб «Абсолют» з будинку учнівської творчості здобув 8 медалей. «Абсолютівці» панували переважно у програмі ката.  У категорії до 8-ми років 1-й -- Височанський Ілля, 2-й -- Цимбалістий Назар, 3-й -- Осіпов Ярослав. 10-11 років 3-тє місце у Пастущина Максима. А дівчата Галенок Ірина та Маковська Ганна здобули відповідно 1-ше та 2-ге місця у ката і куміте.


Клуб «Шлях воїна» поповнив свої здобутки 6-ма медалями. У категорії 9 років у них 2-ге та 3-тє місця, які здобули для команди Сигловий Роман та Дроботей Максим. Роман також став другим у ката категорії 8-9 років. . У категорії 12-13 років до 40 кг друге місце у Сиглового Станіслава. Станіслав став також другим у ката категорії 12-13 років, а бронзу команді приніс Ярицький Тарас.


Таким чином, 25 із 42 медалей залишилось у Червонограді і Сокалі. Досить непоганий  результат , враховуючи, що Львів представляв потужний клуб «Сьогун», який привіз команду, котра по кількості не поступалася сумі чотирьох місцевих команд. Для багатьох спортсменів це були перші змагання у їх житті, перший іспит на шляху карате-до, і усі вони склали його на відмінно, незалежно від того, здобули вони медаль чи ні. Адже вони перемогли свій страх і вагання,  випробували свої сили у двобої проти рівних.


Президія федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» вітає усіх своїх учнів та їх батьків з минулими та наступаючими святами. Бажає успіхів, нових досягнень на шляху карате-до, веселих новорічних та різдвяних свят.


 Президент федерації  «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» А. Горбань



^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
20:55, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567