** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.09.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    23 вересень 2016 року

Пошук в новинах   

суспільство

Представники Високої школи охорони здоров`я та соціальної праці св.Альчбети завітали до Сокаля
Представники Високої школи охорони здоров`я та соціальної праці св.Альчбети завітали до Сокаля

Представники Високої школи охорони здоров`я та соціальної праці св.Альчбети завітали до Сокаля

В рамках співпраці між Благодійний фондом «Карітас»-Сокаль та Високою школою охорони здоров’я та соціальної праці Святої Альчбети в Братиславі відбувся візит професора закладу Гіоргія Хердіча до Сокаля і Червонограда.  Пан професор розповів про умови вступу до навчального закладу, а також до Варшавського університету менеджменту, представником якого він також є. Мова йшла про денну і  екстернатну форми навчання, умови проживання та можливості працевлаштування студентів.

У відділі освіти Сокальської РДА пан Хердіч поспілкувався із головним освітянином – Романом Монастирським, директорами та випускниками шкіл Сокаля, представниками громадських організацій та ЗМІ. Як зазначив професор, Університет св.Альчбети зацікавлений у вступі 15-20 абітурієнтів, які б матимуть змогу навчатись в одному із  факультетів: соціальної роботи, туризму, психології менеджменту тощо. Мова викладання – словацька, польська, мадярська чи англійська. Навчання платне, проте студенти можуть отримати стипендію,  а також працевлаштуватись, таким чином покривати вартість навчання та проживання.

В ході перебування, гості зі Словаччини  оглянули Сокаль, відтак відвідали Червоноград. В сусідньому місті відбулась схожа зустріч. Отже, з питань щодо можливостей вступу і перебування в Університеті св.Альчбети чи навчанні у філії Варшавського університету менеджменту ви можете звертатись до БФ «Карітас»-Сокаль за телефонами 0503376023 або 0638335429. Як зазначив професор Гіоргій Хердіч, початок навчання буде залежати від комплектації групи та визначення напрямку студіювання.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:38, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567