** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.07.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    22 липень 2016 року

Пошук в новинах   

анонс

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом
Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом

Сокальський районний військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом громадян України призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну освіту,  повну або базову загальну середню освіту,які проходили строкову службу і громадяни.які не проходили строкову військову службу та придатні за станом здоровя до проходження військової служби за контрактом:

-Чоловіки віком від 18 до 60 років;

-Жінки віком від 18 до 40 років (військовозобовязані до 50 років)

ДЕРЖАВА ГАРАНТУЄ:

1. Стабільне грошове забезпечення:   від 7000 до 10 000 грн. в залежності від займаної посади та додаткове преміювання в зоні проведення АТО.

крім того:

- Отримання житла за рахунок Держави або компенсацію за піднайом житла.

- Отримання освіти в інших вищих навчальних закладах без відриву від проходження військової служби. Заочне навчання за рахунок держави (починаючи з другого контракту) у вищих військових навчальних закладах під час проходження військової служби для отримання цивільної вищої освіти за ОКР “бакалавр”.

- Безкоштовні обіди у робочі дні (або за бажанням грошова компенсація у розмірі вартості набору продуктів на приготування обіду). Під час виконання заходів навчально-бойової підготовки у таборах та навчальних центрах забезпечено триразовим харчуванням за рахунок держави.

- Щорічна відпустка із збереженням грошового, матеріального забезпечення та грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення.

- Нормований розпорядок дня та регламент службового часу (з двома вихідними днями на тиждень).

- Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я військовослужбовців та членів їх сімей.

- Санаторно-курортне лікування та відпочинок у санаторіях, будинках відпочинку, пансіонатах і на туристичних базах Міністерства оборони України, але не більше одного разу на рік.

- Речове забезпечення (32 найменування речового майна) у відповідності до визначених норм.

- Мовна підготовка (з вивчення іноземної мови)  та фахова підготовка за рахунок держави у навчальних центрах  та вищих військових навчальних закладах України і за кордоном.

- Участь у складі національних миротворчих контингентів та миротворчих місіях.

- Можливість отримання первинного офіцерського звання військовослужбовцями сержантського (старшинського) складу, які мають вищу освіту.

У військовому комісаріаті є повний перелік вільних посад та спеціальностей для проходження військової служби за контрактом. Розміри грошового забезпечення вказуються за кожну військову частину згідно встановленого розрахунку займаних посад.

Бажаючі отримати детальну інформацію з питань прийняття на військову службу за контрактом, умов проходження, вимог до кандидата можуть звернутися за адресою:

м.Сокаль вул.Семенюка 2, Сокальський районний військовий комісаріат, кабінет № 24 або № 35,

тел.(257) 7-30-18

093-207-88-15

^

дописувач_
.

влада

Голова райдержадміністрації провів чергову зустріч з мешканцями району
Голова райдержадміністрації провів чергову зустріч з мешканцями району

Голова райдержадміністрації провів чергову зустріч з мешканцями району

Днями голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів чергову зустріч з мешканцями району. Цього разу очільник району побував у Перв’ятицькій сільській раді, де відбулася його зустріч з громадськістю сіл Перв’ятичі та Спасів. Протягом спілкування присутні мали змогу почути від керівника району роз’яснення та відповіді на численні свої запитання: щодо переваг проведення реформи місцевого самоврядування, про шляхи наповнення бюджету сільської ради, планів соціально-економічного розвитку району, тощо. Учасники зустрічі наголошували на незадовільному стані доріг, необхідності покращення якості телефонного зв’язку та пасажирських перевезень.

Нагадаємо, що зустрічі голови РДА з мешканцями населених пунктів району відбуваються з березня. Основне завдання – вивчити проблеми людей на місцях і спільно з громадою, місцевою владою знаходити шляхи їх вирішення.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Великі Мости запрошують до себе в гості з нагоди святкування Дня міста
Великі Мости запрошують до себе в гості з нагоди святкування Дня міста

Великі Мости запрошують до себе в гості з нагоди святкування Дня міста

У неділю, 24 липня Великі Мости запрошує гостей на з нагоди святкування Дня місті 544 - річниці з часу заснування. Про це розповів Великомостівський міський голова Ярослав Ройко. За його словами у п’ятницю, 22 липня у спортивно-туристичному комплексі "Під дубом", по вулиці Львівська 82-А з 17 години проходитимуть змагання на байдарках дистанцією півтора км.

Вже у неділю, 24 липня о 10 годині святкування розпочнеться урочистими літургіями в храмах міста. О 12 годині відбудеться урочисте віче біля пам’ятника Степанові Бандері, також благословення громади священниками, привітання міського голови та запрошених гостей.

О 13 годині - у міській бібліотеці проходитиме шахових турнір. По обіді, о 15 годині, як зазначив директор Народного дому міста Великі Мости Михайло Федик у них відбудеться презентація фінансово-консультативної компанії «Родинні інвестиції».

О 16 виступатимуть учасники художньої самодіяльності Народних домів міст Великі Мости, Жовкви, Соснівки та інших гостей свята. Святковий концерт проходитиме на сцені біля Народного дому. В ході концерту буде проводитися нагородження в різних номінаціях та нагородження переможців у змаганнях на байдарках.

Водночас, компанія «Оріфлейм» з нагоди Дня міста організовуватиме безпрограшну лотерею. О 20 годині організатори заходу проведуть фестиваль музичних гуртів.

Того ж дня, 24 липня святкові заходи проходитимуть і на міському стадіоні о 13 годині розпочнуться змагання з авіамодельного спорту «Повітряний бій». О 16 годині для любителів футболу пройде матч, а для найменших учасників святкування буде організовані атракціони, батути та різного роду розваги. Міський голова Великих Мостів  бажає приємного  відпочинку.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:55, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567