** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.12.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    21 грудень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

Голова райдержадміністрації побував у кінологічному центрі
Голова райдержадміністрації побував у кінологічному центрі

Голова райдержадміністрації побував у кінологічному центрі

20 грудня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих побував у Великомостівському кінологічному навчальному центрі. Тут відбувся звіт начальника центру полковника Валерія Мошори про використання спонсорських коштів на розвиток військової частини. У заході взяли участь голова Сокальської районної ради, Туринківський сільський голова, волонтери. Валерій Мошора, зокрема, зазначив, що за кошти спонсорів та жертводавців у кінологічному центрі здійснено реконструкцію гуртожитку для жінок-військовослужбовців, покращено матеріально-технічну базу, проведено благоустрій території, відкрито музей військової частини, збудовано каплицю.

В ході зустрічі гостям представили зразки техніки та озброєння, провели показовий виступ кінологів зі службовими собаками, вручили грамоти та подяки. Великомостівський кінологічний центр готує спеціалістів для охорони кордону України. Його випускники проходять службу у всіх частинах по всьому кордоні держави, в тому числі й на Східному. У 2014 році тут вперше розпочали підготовку собак, які будуть виявляти міни та боєприпаси в зоні АТО.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

ові пікетували пенсіонери – правоохоронці
ові пікетували пенсіонери – правоохоронці

У Львові пікетували пенсіонери – правоохоронці

У вівторок, 20 грудня, під стінами Львівської ОДА пікетували колишні працівники міліції зі всіх регіонів області. Серед них були і представники з Сокальщини та Червонограда.

Як розповів для радіо «Сокаль» колишній працівник міліції, полковник Василь Возняк, який був серед мітингувальників, правоохоронців з’їхалися до області, щоби влада нарешті звернула увагу на їхні проблеми. Адже вже пройшов майже рік із моменту реформування міліції у поліцію, та пенсій ветеранам МВС так і не перерахували. Тому їх основні вимоги: це перерахування пенсій та відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

До мітингувальників вийшли голова ЛОДА та новопризначений керівник Головного управління Нацполіції у Львівській області, які і пообіцяли звернутись до уряду та парламенту щодо даного питання. Якщо ж вимоги не переглянуть, то мітингувальники пообіцяли знову прийти під стіни ЛОДА і навіть вдатись до блокування доріг.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:20, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567