** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::19.09.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    19 вересень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

Сокальщині виділено 3 млн. 335 тис. грн. на охорону навколишнього природного середовища
Сокальщині виділено 3 млн. 335 тис. грн. на охорону навколишнього природного середовища

Сокальщині виділено 3 млн. 335 тис. грн. на охорону навколишнього природного середовища

19 вересня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих взяв участь у спілкуванні голови облдержадміністрації О.М. Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення у режимі Skype-конференції. Розглядалися наступні питання: про проблемні питання освоєння коштів обласного та державного фондів охорони навколишнього природного середовища; про погодження місцевими громадами надання в оренду водних об’єктів шляхом аукціону; про набір громадян на військову службу за контрактом; про функціонування ЦНАПів у Львівській області.

На виконання Програми охорони навколишнього природного середовища у Львівській області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням сесії Львівської обласної ради № 906 від 22.10.2013 року, Сокальська райдержадміністрація повідомляє, що згідно даної програми на Сокальський район виділено кошти в сумі 3 335,00 тис.грн.,а саме на такі заходи:

1.Реконструкція галереї трубопроводів дільниці очисних споруд міського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства у м.Сокаль Львівської області (вул.Яворницького, 106) в сумі 1 065,4 тис.грн., з них з обласного фонду – 815,0 тис. грн. та співфінансування Сокальською м/р в сумі 250,4 тис.грн. Замовником даного заходу є Сокальська міська рада. Роботи виконуються, станом на 15.09.2016 року освоєно коштів в сумі 250,4 тис.грн, дано заявку на фінансування з обласного бюджету, згідно акту виконаних робіт, на суму 307,656 тис.грн. Залишок невикористаних коштів становить 507,344 тис.грн.

2.Забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення твердих побутових відходів (придбання спецавтомобіля) для м. Великі Мости в сумі 1200,00 тис.грн. Замовником даного заходу є Великомостівська міська рада. Станом на 15.09.2016 року дано заявку на фінансування з обласного бюджету, згідно тендеру,який пройшов через систему «Prozoro» на суму 1200,00 тис.грн. тис.грн. Згідно кошторисних призначень фінансування по даному заходу буде проведено в жовтні 2016 року. З переможцем тендеру ТзОВ «Торговий дім комунальна техніка» м. Кременчук заключено договір.

3.Реконструкція каналізаційних очисних споруд продуктивністю 2700 м.куб/добу в м.Великі-Мости Львівської області в сумі 1820,00 тис.грн., в тому числі з обласного бюджету в сумі 1320,00 тис.грн. Замовником даного заходу є Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Станом на 15.09.2016 року оголошено конкурс на визначення переможця з виконання даних робіт.

^

РДА
Сокальська РДА

культура

с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.
с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.

с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.

У неділю,18 вересня, с.Ульвівок Сокальського району відзначило 650 - ій ювілей. На святкування прибуло багато гостей. Зі словами благословення до присутніх звернувся настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці о. Орест Рубель. Спогадами про історичне минуле села поділилися корінні жителі с.Ульвівок - Василь Галуха та Зеновій Фарина. З вітальним словом до ульвівчан звернулися голова Районної ради Микола Пасько, депутат обласної ради Сергій Касьян, депутат Сокальської районної ради Микола Дем`янович. З вітальним словом до жителів та гостей села звернулася сільський голова Надія Гібляк. Відділом з питань культури, охорони культурної спадщини туризму та релігій Сокальської РДА організовано концертну програму. Родзинкою виступу був народний фольклорний колектив "Горлиця" з смт. Іваничі. Глядачі теплими аплодисментами зустрічали артистів.Свято вдалося на славу!

с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.
с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.
с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.
с.Ульвівок відзначило 650 - ій ювілей.

^

Відділ культури
Сокальської РДА

суспільство

На Сокальщині шершні «вбили» чоловіка
На Сокальщині шершні «вбили» чоловіка

На Сокальщині шершні «вбили» чоловіка

На Сокальщині зустріч із зграєю шершнів для 57-річного чоловіка завершилася смертельно. Про це  повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини. < /p>

До Сокальського відділення поліції 17 вересня надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що, приїхавши на виклик у одне з сіл Сокальського району, вони виявили тіло чоловіка без ознак життя з слідами множинних укусів комах. На місці події працювала слідчо-оперативна група. < /p>

Правоохоронці встановили, що у той день близько 13.50 місцевий житель, пораючись по господарству, натрапив на гніздо шершнів та порушив його. Комахи атакували 57-річного чоловіка, який від отриманих укусів помер до приїзду медиків. < /p>

Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі чоловіка, призначено судово-медичну експертизу. < /p>

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:19, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567