** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::19.07.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    19 липень 2017 року

Пошук в новинах   

суспільство

“Три дороги” за європейські та бюджетні кошти району
“Три дороги” за європейські та бюджетні кошти району

“Три дороги” за європейські та бюджетні кошти району

19 липня, у Замості (Польща) відбулася робоча зустріч по підготовці другого етапу міжнародного проекту “Польща-Україна-Білорусь” між Замойським повітом та Сокальським районом.

У зустрічі взяли участь: голова Сокальської районної ради Микола Пасько, староста Замойського повіту Хенрих Матей, виконавчий директор Асоціації рад Сокальщини Віктор Притулко, координатор проекту Елла Пашт та депутат Сокальської районної ради Роман Волос. В ході зустрічі було з’ясовано та узгоджено план дій по підготовці другого етапу міжнародного проекту “Польща-Україна-Білорусь 2014-2020”, а саме технічні питання підготовки документації. Голова Сокальської районної ради Микола Пасько підкреслив, що “Оскільки даний проект є дуже з високою оцінкою в першому етапі, то у нас є надія, що цей проект в другому етапі набере потрібну кількість балів і буде визнаний переможцем та буде реалізований”. Він також зауважив що проекти по програмі “Польща-Білорусь-Україна”, дають можливість залучити кошти європейського союзу з коефіцієнтом 9/1, тобто 90% це кошти Євросоюзу, а 10% бюджетні кошти району чи сільських рад. “Тішимося з нагоди цієї зустрічі, адже в першому етапі конкурсу, дорожній проект отримав високі та позитивні бали. Думаємо, як далі поєднати два сусідні народи за допомогою будівництва доріг, і з цієї нагоди є дуже задоволені, що до кінця серпня, цього року нам вдасться напрацювати остаточну версію проекту. Надіємось, що наш спільний проект отримає позитивну оцінку і буде реалізований по обидві сторони кордону”, – зазначив староста Замойського повіту Хенрих Матей. Користуючись нагодою, староста висловив подяку колективу “Галицькі візерунки” із села Комарів та зокрема сільському голові, Волицької сільської ради, Надії Білик за участь у фестивалі “Замойські дні фольклору” у гміні Звєжинєц.

На завершення робочої зустрічі, Микола Пасько додав: “Готуємось до роботи та сподіваємось на співпрацю з головами громад учасників проекту.”

До слова. Сокальська районна рада та Староство повітове у Замості – реалізовують спільний дорожній проект “Вдосконалення дорожньої інфраструктури прикордонного регіону Замойський повіт (Польща) – Сокальський район (Україна), у поєднанні з екологічною промоцією“, за яким (в разі перемоги) будуть побудовані місцеві дороги у Жвирці (вул.Шевченка), Забужжі (вул.Шевченка) та Гуті (вул.Вишнева) на суму понад 7,6 млн.грн.

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:45, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567