** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::18.04.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    18 квітень 2007 року

Пошук в новинах   

влада

17 квітня голова Сокальської райдержадміністрації О.Кінах провів виїзну нараду у Жвирківській селищній раді по питанню передачі котельні, розміщеної в смт. Жвирка, на баланс селищної ради. В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації В. Бойко, заступник голови райдержадміністрації О. Зарічна, Сокальський міський голова П. Савчук, Жвирківський селищний голова Н. Іванойко, начальник відділу інфраструктури райдержадміністрації О.Олійник, директор МКП “ Сокальтеплокомуненерго” В. Кіпень, начальник групи господарського обслуговування районного відділу освіти Р.Шпак. Передача котельні з балансу МКП “Сокальтеплокомуненерго”на баланс Жвирківської селищної ради здійснюється з метою своєчасного забезпечення теплом споживачів житлового будинку по вул. Івасюка, 28, дитячого садка та школи в опалювальний період 2007-08 років. Було вирішено: голові Жвирківської селищної ради до 24 квітня 2007 року замовити проектно-кошторисну документацію на забезпечення автономного опалення дитячого садка в смт. Жвирка, виготовити технічні умови і вирішити питання забезпечення мешканців житлового будинку по вул. Івасюка, 28 автономним електропостачанням, з”ясувати заборгованість житлово-комунального господарства смт. Жвирка за раніше спожитий газ станом на 01.01.07 р.; районному відділу освіти надати фактичні видатки за використане тепло в 2006 році та прогнозовані витрати за утримання котельні в смт.Жвирка.

^

РДА
Сокальська РДА

економіка

17 квітня заступник голови Сокальської райдержадміністрації О.Зарічна провела засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з наступним порядком денним: про стан погашення боргів по платежах до місцевого бюджету та виплати заробітної плати на підприємствах району; звіти керівників підприємств про стан погашення заборгованості по виплаті заробітної плати і платежів до бюджету. На засідання комісії були запрошені керівники КП Аптека „Сокаль-Фармація”; ТзОВ “Експедиція „Овертранс”; ДП ”Вангард Україна”; УНСП „Скомекс”; ВК- 47; ВАТ “Червоноградська АТБ”; ПП “Діваліс”. Було вирішено: КП Аптека „Сокаль-Фармація” та ТзОВ “Експедиція „Овертранс” збільшити податкове навантаження по податку на прибуток до 1%; по ВК- 47 - 26.04.2007 року провести спільну нараду керівників ВК-47, Сокальської міськради, РВ УМВСУ, Сокальської райдержадміністрації; керівнику ВК-47 звернутися з листом у Львівській облавтодор з пропозицією про можливість виготовлення і постачання металічних автозупинок вартістю в межах 1,3 тис.грн.; ВАТ “Червоноградська АТБ” подати в райдержадміністрацію графік погашення заборгованості з виплати заробітної плати, забезпечити виплату поточної зарплати та часткове погашення заборгованості згідно поданого графіку та через місяць повторно заслухати керівника підприємства.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:00, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567