** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.12.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    17 грудень 2020 року

Пошук в новинах   

влада

У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання

У Сокалі розпочала роботу  ІІ сесія міськради VIII скликання

Друга сесія новообраної міської ради пройходила 17 грудня 2020 р. У її роботі взали участь 33 депутати міськради. На порядок денний виносилось 18 питань.
Після тривалого обговорення та внесення змін депутати проголосували за  Порядок денний.
  За пропозицією голови Сокальської міської ради Серія Касяна першим розглянули питання депутатських запитів та звернень.Оскільки виникла проблема з фінансуванням міською радою об`єктів, котрі знаходяться в комунальній власності Червоноградської районної ради, нагальним постало питання даного звернення. Головуючий зачитав звернення Сокальської міської територіальної громади до Червоноградської районної ради. Його суть полягає в тому, що "з метою забезпечення належного фінансування і утримання об`єктів комунальної власності, які будуть фінансуватися із бюджету Сокальської міської ради у 2021 році, просимо передати у власність Сокальської міської ради об`єкти приміщення, споруди, автотранспорт, матеріальні цінності виділених в процесі реорганізації споруд, що перебувають у спільній комунальній власності  територіальних громад району та знаходяться на території громади Сокальської  міської ради, які необхідні для подальшого забезпечення надання освітніх та медичних послуг, послуг в галузі культури, спорту та іншого життєзабезпечення громади..."


  Наступне рішення міськради стосувалось утворення  постійних депутатських комісій Сокальської міської ради, затвердження Положення про постійні комісії,  обрання їх персонального складу та голів комісій.
  Депутати підтримали утворення п‘яти постійних депутатських комісій Сокальської міської ради:
1. З питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та   міжнародного співробітництва.
2. З питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики, спорту та соціального захисту.
3. З питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва.
4. З питань промисловості, підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, енергозбереження та транспорту.
5. З питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності  та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної  політики.


  Затвердили Положення про постійні комісії Сокальської міської ради, редакційно внісши певні поправки. Та перейшли до затвердження персонального складу комісій.

Комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та   міжнародного співробітництва
1.Барило І.Г.
2.Гнідець А.М.
3.Грицишин О.В.
4.Ділай В.с.
5.Ковальчук В.А.
6.Козійчук Ю.Б.
7.Ксьонжик С.М.
8.Кожушко О.В.
9.Пасько М.М.
10.Плечінь І.Я.
11. Пограничний В.І.
12.Славич О.В.
13.Шевчук Р.М.
14.Яремчук М.Я.

Комісія з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики, спорту та соціального захисту
1.Багрій М.С.
2.Гібляк Г.В.
3.Матвіїв Є.М.
4.Мусій С.С.
5.Новосад С.П.
6.Сикиндюк Н.В.

Комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва
1.Веклин М.Т.
2.Грисюк В.І.
3.Іванчина О.А.
4.Мартинюк М.З.
5.Табак Б.Б.
6.Хомяк І.В.
7.Шамборовський В.Г.


Комісія з питань промисловості, підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, енергозбереження та транспорту.
1.Ваврів М.С.
2.Кондратюк В.І.
3.Пелип І.О.
4.Піддубчишин О.М.

Комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності  та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної політики.
1.Ділай М.П.
2.Сидор І.П.
3.Підкіпняк В.Я


  На посаду голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та   міжнародного співробітництва міські обранці пропонували двох колег. В.Пограничного від “УДАРу ” та С.Ксьонджик від “ІДЕЯ НАЦІЇ”. Більшістю голосів головою постійної депутатської комісії обрано Ксьонжик Світлану Михайлівну.
  На посаду голови постійної депутатської комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, історико-культурної спадщини, молодіжної політики, спорту та соціального захисту пропонували Є.Матвіїва від  ”Батьківщина” та Г.Гібляк від “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”.  19 голосами головою комісії обрали Євгена Матвіїва.
  На посаду голови постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природокористування, розвитку території та інфраструктури, архітектури та будівництва пропонували В.Грисюка від “Громадянська позиція”  та М.Веклина від “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”.  Депутати підтримали кандидатуру Віталія Грисюка.
  На посаду голови постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, енергозбереження та транспорту пропонували О.Піддубчишина “УДАРу ”  від та М.Вавріва від “Громадянська позиція”.  Більшість підтримала Михайла Вавріва.
  На посаду голови постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності  та правопорядку, захисту прав та свобод громадян, інформаційної  політики висунули єдину кандидатуру - М.Ділай від " КУН".


  Проголосувавши за дане питання в цілому, депутати підтримали пропозицію голови і оголосили перерву в роботі сесії до понеділка, 21 грудня.


  Нагадаємо, що у понеділок на ІІ пленарному засіданні серед іншого депутати планують затвердити заступників Сокальського міського голови та  старост Сокальської міської ради

У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання
У Сокалі пройшла ІІ сесія міськради VIII скликання

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
06:47, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567