** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.01.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    17 січень 2009 року

Пошук в новинах   

суспільство

Цьогоріч сокальців радувала на новорічні та різдвяні свята срібляста красуня ялинка, яка стояла на площі. Вона припала до вподоби і дорослим, і малим. На перший погляд, наче добре подбали про громадян наші «шановні» керівники міста. Але насправді це не так.
Другий рік підряд новорічні красуні на площу привозять не з лісу, а вирубують їх у Сокалі. Ось цьогорічну  - знайшли біля будинку управління агропромислового розвитку РДА, що розташоване по вулиці Тартаківській. Ще зовсім недавно дерево росло і своєю пишною кроною радувало усіх: і працівників, які тут трудяться, і перехожих, які проходили по центральній вулиці міста. Красувалася ялинка на подвір’ї, влітку дарувала прохолоду, очищала повітря від викидів відпрацьованих газів автомашин. Адже поряд – школа-інтернат, де навчаються діти із вадами здоров’я, багатоповерхові житлові будинки, де теж є діти, яким потрібне свіже повітря.

 

Мешканці Сокаля обурені, що у місті чинять таке неподобство. Керівництво управління агропромислового розвитку було проти, але ніхто на це не зважав.

 

Багато років тому працівники тоді ще управління сільського господарства купили саджанці та висадили їх, бо хотіли, щоб територія навколо їхньої будівлі була озеленена. Збігло понад двадцять років поки виросла пишна ялинка. Але-але…

 

Невже в наших лісах перевелися ялинки? Чи так запросто зрізають дерева у центрі міста, а може комусь кортить забрати цю територію? Інакше чи дозволили б вирізати таку сріблясту красуню?!

Богдан Гентош,
голова районної організації профспілок працівників АПК.


 



^

Газета
"Голос з-над Бугу"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:38, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567