** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.01.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    17 січень 2008 року

Пошук в новинах   

політика

16 січня міський голова Сокаля П.Савчук провів нараду з керівниками житлово-комунальних підприємств міста. У ній взяли участь заступник міського голови В.Козакевич, головний інженер МКП “Сокальтеплокомуненерго” І.Москалишин, директори МКП “Водоканал” А.Жовнерович та КП “Сокальжитлокомунсервіс” Б.Леськів, начальник Сокальського УЕГГ П.Савчук, спеціаліст відділу містобудування, архітектури та ЖКГ М.Бугай та інші.

Основними питаннями, які розглядалися на нараді були: про покращення освітлення вулиць міста; про введення нових тарифів на теплопостачання; про стан проплати населенням за комунальні послуги; тощо.

Як зазначалося на нараді, за січень 2008 року стан проплати населенням міста за комунальні послуги становить 99%.

^

РДА
Сокальська РДА

влада

15 січня голова Сокальської райдержадміністрації О.Кінах, його заступник М.Христинич, головний лікар району А.Каліщук, його заступник М.Кріль оглянули туберкульозне відділення райлікарні, де завершено капітальний ремонт та зустрілися з завідувачем цього відділення М.Омеляшем.

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання роботи відділення. На проведення капітального ремонту туберкульозного відділення у 2007 року з районного бюджету було виділено близько 250 тис.грн.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

17 січня в сокальському диско-клубі “Вікторія”, в рамках проекту “Від серця до серця”, відбувся круглий стіл для неповносправних молодих людей району. Мета даного проекту – допомогти молодим інвалідам інтегруватися в суспільство та стати його повноправними членами.

Організаторами заходу виступили члени громадської молодіжної організації “Світло Христове” та клубу молодих неповносправних людей “Від серця до серця”. У ньому взяли участь близько 20 інвалідів району, представники молодіжної орнанізації, райдержадміністрації, ЗМІ, священики. В ході круглого столу обговорювалися проблеми молодих інвалідів та шляхи їх вирішення.

Опісля відбулася розважальна програма та виступ танцювального колективу фітнес-клубу “Ідеал”.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:59, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567