** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.11.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 листопад 2015 року

Пошук в новинах   

влада

Президент України відвідав Великомостівський кінологічний навчальний центр
Президент України відвідав Великомостівський кінологічний навчальний центр

Президент України відвідав Великомостівський кінологічний навчальний центр та вручив прикордонникам бойові прапори і державні нагороди.

Президент України Петро Порошенко під час візиту на Львівщину відвідав Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України. Президент вручив державні нагороди прикордонникам, які брали участь у бойових діях в районі проведення антитерористичної операції.

Опісля, Петро Порошенко вручив бойові прапори Львівському і Мостиському прикордонним загонам та Кінологічному навчальному центру. За понад півтора роки проведення антитерористичної операції ці підрозділи підготували та відправили для підсилення на схід України понад 3 тисячі прикордонників.

Своє вміння та навики Президенту України також продемонстрували інспектори кінологи та їх службові собаки.

Президент України відвідав Великомостівський кінологічний навчальний центр
Президент України відвідав Великомостівський кінологічний навчальний центр

У ході свого візиту Глава держави оглянув техніку, озброєння та поспілкувався з персоналом прикордонної комендатури швидкого реагування, формування якої завершилося у Великих Мостах. До складупідрозділу відібрано півтисячі кращих прикордонників Західного регіонального управління. Протягом декількох місяців бійці комендатури пройшли теоретичні та практичні навчання у навчальних центра та на полігонах Державної прикордонної служби України. В їх розпорядженні вже є 65 одиниць бойової та спеціальної техніки. Зокрема, «Фольксвагени «Амарок», броньовані автомобілі марок «Козак», «Кугуар» та «РендРовер», екскаватор «МАН», автозаправник «МАЗ», санітарні автомобілі та інша техніка.

Вже з наступного тижня комендатура готова вирушити на будь-яку ділянку державного кордону для виконання завдань з її охорони, протидії контрабандній діяльності, терористичним проявам та диверсійно-розвідувальним групам.

^

Голос з-над Бугу

Газета
"Голос з-над Бугу"

кримінал

Виявлено вибухонебезпечні предмети в с.Теляж
Виявлено вибухонебезпечні предмети в с.Теляж

Виявлено вибухонебезпечні предмети в с.Теляж

11.11.15 року о 09.25 год. надійшло повідомлення, що в с.Теляж Сокальського району, під час прогулянки, на пасовищі виявлено 2 од. 120 мм мінометні міни часів ІІ Світової війни. 14.11.15 року о 11.10 год. піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпаси вилучено та знищено встановленим порядком. На місці працювала ОГ Сокальського РС (Приходько А.В.).

^

ДСНС
Сокальський районний сектор ГУ ДСНС

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:53, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567