** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.09.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 вересень 2009 року

Пошук в новинах   

економіка

 

Сокальська Агенція спільно із Сокальською РДА, та Воєводством м.Луково запрошують жителів Сокальщини взяти участь у навчальних семінарах та підвищити рівень знань у сфері енерговідновлювальних джерел енергії.

28, 29, 30 вересня відбудуться семінари, в м.Сокаль, основною метою яких буде визначення, потенціалу розвитку Сокальського району у сфері виробництва  відновлювально енергії. У ході семінарів буде опрацьовано Програму використання Потенціалу Відновлювальних джерел енергії у Сокальському районі. Під час зустрічі можна буде також ознайомитися з найновішими  досягненнями та інформацією пов’язаними з даною тематикою.

 

Запрошуємо підприємців, фермерів, приватних осіб які в своїй  діяльності планують використовувати відновлювальні джерела енергії, або мають бажання отримати необхідні знання з цієї тематики. Також учасники навчань матимуть можливість отримати практичний досвід під час поїздки в Польщу в жовтні – листопаді цього року..

Семінари  є одним із елементів Проекту який закладає обмін досвідом та найкращими, найбільш ефективними практичними знаннями у сфері використання відновлювальної енергії з Любельського воєводства у Польщі. Цей Проект фінансується спільно із Міністерством Закордонних Справ Речіпосполитої Польської у рамках «Польської Допомоги 2009».

Особи, які бажають прийняти участь просимо звертатися в Сокальську Агенцію за тел 7-37-66

Ганна Костюк

Директор САРР

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:03, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567