** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.08.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 серпень 2016 року

Пошук в новинах   

економіка

12 тисяч мешканців району отримують субсидії
12 тисяч мешканців району отримують субсидії

12 тисяч мешканців району отримують субсидії

Із новими тарифами на газ, світло та центральне опалення більшість українців вже турбує питання оформлення субсидій. У 2015-2016 роках в Сокальському районі отримували субсидії – 12 тисяч 2 особи, хоча ще попереднього року їх було майже 2 тисячі. Загальна сума компенсації, які люди отримали за період 2015-2016 року становить більш як 104 млн.грн. Середній розмір субсидії становиви 1 тис 975 грн.

Субсидія – це державна допомога на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково. Зазвичай людина може розраховувати на отримання субсидії, якщо сплачує за комунальні послуги більше 20% від сімейного доходу. Субсидія призначається одному учаснику домогосподарства з врахуванням тільки тих осіб, які проживають в квартирі (будинку) на час звернення. Є лише одна умова при якій не може бути призначена субсидія – це здійснення покупки на 50 тис грн.. Якщо ж людина отримувала субсидію, але цього року придбала товар на таку суму – на наступний рік вона втрачає право на допомогу від держави.

Якщо ж окрім здійснення покупки, за цей рік в родині змінився склад сім’ї чи є інші обставини, які можуть вплинути на субсидію, людина повинна повідомити про це управління соціального захисту.

Субсидія призначається з місяця звернення до кінця опалювального сезону, тобто до квітня 2017 року.  Хто цього року буде вперше оформляти субсидію, необхідно підготувати лише кілька документів: заяву, декларацію про доходи та довідку про склад сім’ї.

За додатковою інформацією щодо призначення субсидій можна звертатись до спеціалістів управління соціального захисту населення  за адресою місто Сокаль, вулиця Героїв УПА, 11. Громадська приймальня або кабінет №14. Контактний телефон: 7-20-67.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України
Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України

Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України

16 серпня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 25-ї річниці незалежності України. У засіданні взяли участь перший заступник голови РДА Ірина Задолинна, керівник апарату Віра Білець, заступник голови районної ради Василь Бойко, керівники ряду структурних підрозділів РДА, відділення поліції, районних ЗМІ, представники громадських організацій району та інші. В ході засідання керівники підрозділів доповіли про стан підготовки заходів та напрацювали проект програми. Члени оргкомітету обговорили ряд організаційних питань.

Як вже повідомлялося, цього року відзначення Дня Незалежності у м.Сокалі відбудеться на площі біля пам”ятника Т.Г.Шевченку. Окрім цього, 23 серпня, з нагоди Дня державного Прапора України, біля пам”ятника Т.Г.Шевченку у м. Сокалі відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. 24 серпня відбудуться молебні за Україну в церквах району, покладання квітів, на площі біля пам”ятника Т.Г.Шевченку у м. Сокалі пройде урочисте засідання сесії районної ради, віче та концерт, парад вишиванок, флеш-моб, виставки народних умільців, спортивні змагання, тощо.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:54, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567