** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.07.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 липень 2008 року

Пошук в новинах   

влада

16 липня т.в.о. голови Сокальської райдержадміністрації І.Бережницький провів нараду по питанню підготовки до проведення Європейських Днів Добросусідства, які відбудуться на українсько-польському кордоні в с.Угринові (Сокальського району) – с.Долобичеві (Томашівського повіту, РП) 30 серпня 2008 року. У ній взяли участь заступники голови райдержадміністрації В.Бойко та С.Крут, голова районної ради О.Солодяк, його заступник В.Панченко.


Обговорювалися питання щодо облаштування території, забезпечення правопорядку та пожежної безпеки, поселення учасників, запрошення гостей, пошуку спонсорів, тощо.


^

РДА
Сокальська РДА

спорт

У неділю, 13 липня, на Сокальщині відбулися ігри чемпіонату району з футболу серед команд першої і другої ліг. Про це радіо «Сокаль» повідомив голова комітету з проведення чемпіонатів з футболу Михайло Ковалів.



За словами Михайла Коваліва, у неділю відбувся пропущений матч між Великими Мостами і Волицею, який завершив перше коло змагань команд І ліги. Отже ця зустріч завершилась з рахунками: юнаки 5:0, дорослі 0:1.



Того ж дня, пройшов черговий тур Чемпіонату району з футболу серед команд ІІ ліги, в ній зустрічі завершилися з наступними результатами: Варяж – Волсвин 5:2, Стаївка – Поториця 1:0, Карів – Горбків 2:3, Белз – Бендюга 2:0, Себичів – Діброва 2:4, Глухів – Хлівчани 2:1.



Отже в першій лізі на першій позиції турнірної таблиці серед дорослих Великі Мости - у них 22 очка, ІІ місце – Волиця – 20 очок, і на третьому – Гірник –15 очок.



Серед юнаків перше місце знову у команди міста Великі Мости – 21-не очко, на другому і третьому Жвирка та Гірник, у них по 20 очок.



В ІІ-й лізі на І-й позиції Діброва у неї 23 очка, у Стаївки, яка на ІІ-й сходинці – 22 очка, і на ІІІ-й – Горбків – 21 очко.


^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
20:53, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567