** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.06.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 червень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду
Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щочетвергову нараду

16 червня перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації Ірина Задолинна провела нараду за участю керівника апарату РДА Віри Білець, керівників структурних підрозділів та відділів і секторів апарату РДА. В ході наради керівники прозвітували про виконану роботу та про основні проблемні питання.

Ірина Задолинна проінформувала, що сьогодні відбудеться засідання сесії районної ради та наголосила керівникам структурних підрозділів на необхідності бути присутнім особисто під час розгляду питань, що стосуються їх підрозділів, та під час розгляду питання „Звіт голови Сокальської районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень у 2015 році” (бути готовим доповісти з даного питання, надавши розширений звіт про роботу).Також, перший заступник голови РДА повідомила про результати наради голови облдержадміністрації О.М. Синютки з головами райдержадміністрацій, яка відбулася 15 червня, та про поствлені в її ході завдання.

Окрім цього, 17 червня відбудуться робочі поїздки керівництва облдержадміністрації в райони області з питань благоустрою населених пунктів та ремонту доріг. Зокрема, територію Сокальського району оглядатиме заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Начальник фінансового управління РДА зазначила, що до кінця червня в районний бюджет необхідно мобілізувати понад 2,5 млн. гривень.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Під час сесії Сокальської районної ради військовослужбовцям вручили державні нагороди
Під час сесії Сокальської районної ради військовослужбовцям вручили державні нагороди

Під час сесії Сокальської районної ради військовослужбовцям вручили державні нагороди

На черговій сесії Сокальської районної ради військовий комісар підполковник Микола Лисак  державною нагородою медаллю "Захисник Вітчизни" нагородив двох військовослужбовців Сокальщини Андрія Родя та Петра Підгайного. 

Андрій Родь проживає у с.Бодячів. У першій хвилі мобілізації записався добровольцем. Служив у 51 бригаді, згодом у 14 в Нововолинську. Під час служби на Сході потрапив у полон у Донецькому СБУ, через декілька днів, завдяки обміну полоненими, був звільнений. І хоча пройшов уже рік відколи Андрій демобілізувався, проте посвідчення учасника АТО ще не отримав (документи з частини надійшли лише декілька днів тому).

Петро Підгайний уродженець с.Добрячин. На захист країни також пішов одним із перших. Після трьох місяців служби у Луганській області отримав травму в стегно. Проходив курс лікування у Львівському воєнному госпіталі. Петро Підгайний виховувався у багатодітній родині. Після досягненні повноліття написав заяву на отримання земельної ділянки і тепер, як учасник АТО, неодноразово звертався у сільську раду. Проте усюди отримував відговорки. Тож, маючи нагоду, попросив районних обранців допомогти у вирішенні цього питання.

Обидва військовослужбовці запевнили, що у разі необхідності готові знову стати на захист України.

Слава Україні!

Героям слава!

^

Юлія Сорочук
_

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:01, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567