** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.05.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    16 травень 2009 року

Пошук в новинах   

влада

14 травня у м.Белзі Сокальського району відбулася виїзна нарада по питанню будівництва митного переходу Белз-Будинин. У ній взяли участь начальник служби стратегічного планування розвитку митної інфраструктури Держмитслужби України О.Особа, перший заступник начальника служби автомобільних доріг у Львівській області П.Шпитак, заступник начальника управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації О.Музичук, голова Сокальської райдержадміністрації І.Бережницький, його перший заступник С.Крут, представники МЗС у м.Львові, Львівської митниці, Державної прикордонної служби України та інші.


Учасники наради оглянули місце безпосереднього будівництва пункту пропуску. Опісля продовжили свою роботу у Белзькій міській раді. Белзький міський голова І.Калиш у мультимедійній формі провів презентацію міста, його історичних пам`яток, які є унікальними і дають можливість розвивати туристичну галузь, розповів про економічний розвиток міста та його співпрацю з гмінами Польщі. Презентацію майбутнього пункту пропуску провела начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Сокальської райдержадміністрації М.Баралус та розповіла як і де планується побудувати до нього дорогу.


 За інформацією представника Держмитслужби України О.Особи в рамках підготовки до "Євро – 2012" була розроблена галузева Програма, якою передбачено фінансування з держбюджету на розбудову нових митних пунктів пропуску. Для отримання цих коштів необхідно аргументувати доцільність будівництва таких пунктів.


Незабаром у м.Києві, за участю представників України та Польщі, відбудеться презентація майбутніх митних переходів. Сокальщині, при підготовці необхідних документів, необхідно чітко обгрунтувати доцільність відкриття митного переходу Белз-Будинин.

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:17, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567