** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::15.10.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    15 жовтень 2020 року

Пошук в новинах   

здоров'я

~1~

За добу у Сокальському районі зафіксували 67 нових випадків інфікування коронавірусом, що найбільше з-поміж усіх районів області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 15 жовтня, у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 331 особи, найбільше – у Львові (92), Сокальському (67) та Яворівському (41) районах.

Зокрема, Бродівський район – 7 (Броди – 2, Гаї–Суходільські – 1, Маркопіль – 1, Попівці – 1, Смільне – 1, Ясенів – 1); Городоцький район – 25 (Бучали – 1, Великий Любінь – 1, Городок – 7, Долиняни – 1, Заверешиця – 1, Комарно – 1, Коропуж – 3, Суховоля – 8, Угри – 1, Черляни – 1); Дрогобицький район – 8 (Дрогобич – 4, Стебник – 2, Борислав – 1, Моршин – 1); Жовкiвський район – 18 (Бишків – 1, Дев`ятир – 1, Дубляни – 2, Жовква – 5, Рава–Руська – 6, Равське – 1, Річки – 1, Сопошин – 1); Золочівський район – 14 (Єлиховичі – 1, Золочів – 11, Поморяни – 1, Розваж – 1); Львів – 92, Винники – 2; Миколаївський район – 11 (Гонятичі – 1, Демня – 1, Дроговиж – 4, Миколаїв – 2, Раделичі – 1, Ричагів – 1); Мостиський район – 6 (Мостиська – 5, Старява – 1); Перемишлянський район – 2 (Бібрка – 1, Малі Ланки – 1); Пустомитівський район – 6 (Давидів – 2, Зимна Вода – 2, Підберізці – 2, Шоломинь – 1); Самбірський район – 1 (Самбір – 1); Сколівський район – 1 (Нижнє Синьовиднє – 1); Сокальський район – 67 (Боб`ятин – 1, Варяж – 1, Волиця – 1, Волсвин – 1, Горбків – 2, Гута – 1, Діброва – 1, Жвирка – 2, Заболоття – 1, Забужжя – 2, Завишень – 1, Залижня – 1, Зубків – 1, Ільковичі – 1, Карів – 1, Комарів – 1, Копитів – 1, Острів – 1, Перемисловичі – 1, Поториця – 3, Сокаль – 22, Стаївка – 1, Ульвівок – 1, Хлівчани – 1, Червоноград – 14, Соснівка – 3); Старосамбірський район – 5 (Спас – 1, Старий Самбір – 4); Стрийський район – 25 ()Стрий – 11, Бережниця – 1, Воля–Задеревацька – 1, Гайдучина – 1, Дашава – 1, Добрівляни – 2, Добряни – 1, Дуліби – 2, Запатин – 1, Конюхів – 1, Райлів – 1, Угільня – 1, Ярушиці – 1; Яворівський район – 41 (Бірки – 3, Вороців – 1, Гораєць – 1, Грушів – 1, Добростани – 1, Домажир – 1, Дрогомишль – 1, Завадів – 1, Івано–Франкове – 10, Калитяки – 3, Кам`янобрід – 1, Карачинів – 1, Лозино – 1, Новояворівськ – 1, Рясне–Руське – 1, Свидниця – 1, Старий Яр – 1, Страдч – 6, Чернилява – 2, Яворів – 3).

Нагадаємо, з 12 жовтня за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ і НС жоден район області не потрапив до червоної зони.

З серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня, продовжили до 31 грудня.

Додамо, на Львівщині в рамках розгортання "другої хвилі" боротьби з коронавірусом залучать додатково 3,5 тисячі лікарняних ліжок.

^

varianty.

дописувач_
.

здоров'я

Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»
Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»

Медсестру з Сокаля відзначили дипломом у Києві на конкурсі медичних сестер та братів «Лідери змінюють світ»

Медсестра травматологічного відділення Уланюк Ірина презентувала Сокальську Центральну лікарню на Всеукраїнському конкурсі Міністерства охорони здоров’я України серед медичних сестер та медичних братів «Лідери змінюють світ», який організовує Державна установа «Центр розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров’я України» за підтримки фахового журналу «Довідник головної медичної сестри».
На даному конкурсі Ірина здобула нагородження – диплом і сертифікат.
Я змушена була бути присутня на фіналі конкурсу у Києві, але я захворіла на Covid-19. У Києві було представлено моє відеозвернення. Відвідавши даний конкурс хочу висловити величезну вдячність за надання можливостей прийняти участь в цьому важливому проекті, який надає поштовх розвитку і популяризації медичної справи.
Не бійтеся висловлювати свою думку і боротися за свої права, ми маємо на це право. Я впевнена , що прийде час і держава оцінить нашу працю і не тільки дипломами і грамотами, а і відповідною заробітною платою. Прийде час, коли ми гордо будемо носити звання медик, як це є в країнах Європи і США, – повідомила Ірина Уланюк
Вітаємо Ірину та бажаємо їй подальших успіхів у нелегкій праці!

^

golossokal.

дописувач_
.

спорт

СВЯТО ФУТБОЛУ, ОРГАНІЗОВАНЕ КЛУБОМ
СВЯТО ФУТБОЛУ, ОРГАНІЗОВАНЕ КЛУБОМ "АРСЕНАЛ-СОКАЛЬ"

СВЯТО ФУТБОЛУ, ОРГАНІЗОВАНЕ КЛУБОМ "АРСЕНАЛ-СОКАЛЬ"

Сьогодні, 14 жовтня, в одне з найвеличніших українських свят Дитячий футбольний клуб "Арсенал-Сокаль" організував футбольний фестиваль для юних гравців та їх батьків. Діти "Арсеналу" взяли участь у цікавих конкурсах, отримавши незабутні дитячі емоції. Також було організовано конкурси і для дорослих. Переможці конкурсів отримали призи.
А після цього відбувся міні турнір з футболу, в якому взяли участь дві команди батьків, а також команда тренерів "Арсеналу", які здобули дві перемоги над командами батьків.
Отже, і батькі, і їхні сини отримали масу позитивних емоцій. Ось таке єднання поколінь піде лише на користь нашій Україні!

АРСЕНАЛ-СОКАЛЬ

^

дописувач_
.

спорт

У Сокалі відбувся турнір “Кубок Прибужжя”
У Сокалі відбувся турнір “Кубок Прибужжя”

У Сокалі відбувся турнір “Кубок Прибужжя”

10 жовтня у Сокалі пройшов Всеукраїнський турнір серед дітей 2007-2008 р.н. “Кубок Прибужжя” пам’яті Ігоря Кураша. Про це повідомляють на сторінці Дитячий ФК Арсенал – Сокаль у facebook.
На груповому етапі “Арсенал-Сокаль” переміг 1:0 команду Ковеля та 7:1 команду села Ільковичі, зігравши 0:0 з соснівським “Гірником”. Сокальська команда, набравши 7 очків, посіла перше місце у групі і здобула право грати у матчі за перше місце з командою з міста Мостиська.

У фінальному поєдинку юні сокальські футболісти старалися на рівних грати з доволі сильним суперником, але хлопці з Мостиська переважали наших гравців за антропометричними даними, а в дитячому віці цей фактор є ключовим. Тому “Арсенал-Сокаль” і зазнав поразки у фіналі з рахунком 0:4. Хоча, на думку гравців, це той випадок, коли поразка корисніша, ніж перемога, бо рости у класі можна лише в іграх з сильними суперниками.

Отже, сокальська команда під керівництвом Сергія Матвєєва здобула срібні медалі! З цими досягненнями вітаємо юних футболістів і бажаємо перемог у всіх наступних матчах.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:06, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567