** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.04.2010

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    14 квітень 2010 року

Пошук в новинах   

економіка

 

13.04.2010 року відбулося засідання інвестиційної ради Сокальського фонду


підтримки підприємництва.

 

На засіданні розглянуто пакети документів  сімох  підприємців, після детального аналізу бізнес-планів та доходів ,  видано п»ять фінансових допомог.  Сокальським фондом підтримки підприємництва профінансовано  такі потреби підприємців: придбання матеріалів для столярних та теслярських виробів, закупівлю риби малька карпа і товстолоба, розширення бінесу (торгівельна діяльність), закупівлю тирсоплити (меблева діяльність), дофінансування на виготовлення проектної документації. До двох   бізнес - проектів, які не були профінансовані  інвестиційна рада внесла  свої пропозиції та зауваження, які підприємці мають врахувати та виправити,  і на наступному тижні буде прийнято рішення, щодо їх фінансування.

 

Заявки для  отримання фінансування приймаються на постійній основі. Детальну інформацію Ви зможете отримати в Сокальській Агенції.


^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

спорт

10 квітня у Львівському палаці спорту «Україна» відбувся Кубок Львівської області з карате-до. На змагання зібрались 250 спортсменів з 8 львівських клубів, зі Стрия, Тернополя, Червонограда та Сокаля (клуби «Шлях Воїна» та «Dzion»). Змагання проводилися у двох групах. Група «А»- підготовлені спортсмени зі стажем, а також група «Б» - початківці, які роблять лише перші кроки на шляху карате.


В положенні про змагання було вказано, що в групі «Б» можуть виступати спортсмени не вище 10-9 кю (дитячий розряд в карате). Тобто малися на увазі спортсмени – початківці. 10-9 кю – перший рік навчання в карате. Але у Львові є клуби які ,просто, не атестуються. Та можуть займатися спортсмени і рік і 5 років і не мати жодної атестації. Це поставили у нерівні умови наших новачків.


Вперше на змаганнях побували найменші наші бійці, Сімчук Вікентій  (7 років, Червоноград, 8 школа) та Андрусенко Саша (7 років, Сокаль, 3 школа). Хлопці зробили, що змогли. Обидва пройшли два кола у розділі ката. Сміливо билися у кумі те. Здавалося що Вікентій зовсім позабув про страх у поєдинках. Але, нажаль, разом зі страхом він позабув і техніку, яку вивчав на тренуваннях. Не вдалося хлопцям пробитися до призових місць. Вперше виступав на змаганнях Кріль Олег (8 років, с. Муроване). Провів 4 поєдинки за вихід у фінал. У фіналі він явно перемагав суперника. Але брак досвіду недобре пожартував з ним. Перемагаючи, він примудрився на останніх секундах 4 рази порушити правила, і був дискваліфікований за контакт в голову (у дитячих змаганнях з карате за правилами WKF удари з контактом у голову суворо заборонені).


Для багатьох спортсменів групи «А» цей турнір став початком змагального періоду і випробуванням на шляху підготовки до Кубку Світу, який відбудеться 26 квітня у Чехії. Тому бої були безкомпромісними, кожний хотів здати цей іспит на відмінно. Серед молодших червоноградців Наджафов Тимур (7 років, 10 школа) посів 3 місце у куміте. Мав шанс на також на трете місце у ката, але підвела дитяча непосидючість. Він не почув коли його викликали на татамі. У куміте категорії 10-11 років серед спортсменів важче 35 кг першим став Піньковський Мирон (11 років, Червоноградська гімназія). Мабуть не випадково йому прийшлось воювати зі суперниками, яких він уже перемагав у Польщі на кубкові Європи два місяці тому. Впевнено переміг усіх суперників Підкостельний Олег (9 років, 2 школа) у категорії 8-9 років у вазі понад 30 кг. Горбань Володя (13 років, Сокальська гімназія) здобув 3-те місце у розділі ката, та 2-ге у куміте у категорії 12-13 років у вазі до 45 кг. Найстарший спортсмен, Ленько Вадим, (17 років, випускник 10 школи) здобув 3 місце з ката та 3-те з куміте у вазі до 65 кг та понад 65 кг.


У командних виступах хлопці брали участь лише у командному куміте категорії 10-11 років. Команда у складі Піньковський Мирон, Кріль Мар’ян та Дроботей Максим (11 років, 8 школа) здобули друге місце.


Таким чином десять призових місць з Кубку Львова взяли наші вихованці. Вітаємо та бажаємо успіхів у Чехії та інших майбутніх змаганнях.


Президент федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» 
Андрій Горбань

^

дописувач
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:57, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567