** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.03.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    14 березень 2007 року

Пошук в новинах   

здоров'я

Поки що Сокальщині пташиний грип не загрожує, однак хворобу в район можуть принести перелітні птахи, які повертаються з весняної міграції. Про це радіо “Сокаль” повідомив головний ветеринарний лікар району Петро Климчук. За його словами, у період весняної міграції необхідно ізолювати домашню птицю (утримувати її у вольєрах тощо), не допускаючи її контакту з перелітними птахами. Якщо на птахогосподарствах проводяться різні заходи щодо попередження спалаху пташиного грипу: вакцінації, постійний моніторинг птахів, проведення дослідження їх крові на антитіла, будівництво захисних кліток, з метою недопущення контакту з дикою птицею, то в приватних господарствах така робота практично не проводиться. Тому в першу чергу ветлікарі та сільські голови повинні інформувати населеня щодо необхідності захистити власну домашню птицю від зараження і, по можливості поки йде весняна міграція, не випускати їх на двір чи на річку - наголосив Петро Климчук.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

спорт

В Новояворівську відбулись змагання з шахів за програмою XVI спортивних ігор Львівщини. Збірна команда Сокальського району в складі Андрія Лисака, Максима Пастівничного, Віталія Приступ’яка, Зоряни Пастівничної та Любові Прокопчук з командою Жидачівщини розділили між собою 3-4 місця. Про це радіо «Сокаль» повідомив начальник відділу молоді і спорту РДА Ярослав Тарасюк. За його словами 1-ше місце посіли шахісти зі Стрийського району, 2-ге з Городоччини.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:16, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567