** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.02.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    14 лютий 2008 року

Пошук в новинах   

влада

13 лютого в Сокалі відбулась чергова нарада керівників комунальних підприємств міста. Проводив її традиційно міський голова Петро Савчук.

Комунальники доповіли про роботу підприємств і розповіли про проблеми, з якими стикаються. «Сокальжитлокомунсервіс» приступив до очистки міста від сміття, що накопичилось протягом зими, проводить підготовки до весни та озеленення Сокаля. Директор КП Богдан Леськів запропонував передати на обслуговування «Сокальрайавтодору» дороги по вулиці Чайковського та Підкови, якими зараз курсує основний потік транспорту, що їде в напрямку Волині.

«Сокальводоканал» готується до здачі та одержання відповідних дозволів на роботу лабораторії очисних споруд міста. 19 лютого має прибути комісія, в складі якої приїдуть, зокрема, спеціалісти із Києва.

«Сокальтеплокомуненерго» в лютому використало вже 240 тисяч кубі газу, що перевищила ліміти, аотже зараз є проблема одержання необхідних об’ємів палива на наступну декаду. Тепловики звертаються до споживачів з проханням якомога швидше і в повному обсязі розрахуватися за надані підприємством послуги.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Таксисти Сокаля протестують проти демпінгових цін нового перевізника, що з’явився в місті

З оригінальною формою протесту днями виступили сокальські підприємці, що здійснюють перевезення на власному транспорті в формальному об’єднанні таксистів «Сокіл» і «Темп».

Вони, із своїми колегами з Черовнограда та інших навколишніх населених пунктів, проїхались вулицями Сокаля, протестуючи тим самим проти, як вони самі пояснюють, демпінгових цін на перевезення, що пропонує зараз ще один перевізник – «Бліц таксі». Ця структура з’явилась в Сокалі наприкінці минулого року і відразу заявила про зниження ціни на поїздки по місту та міжміські перевезення.

Уже декілька місяців триває протистояння поміж таксистами вищезгаданих об’єднань. Кілька разів підприємці із «Сокола» і «Темпу» намагались погодити цінові питання із власниками «Бліц таксі», проте останні не йшли на контакт. Ширилися чутки, що їх конкуренти їздять містом без відповідних для цього документів, фактично не легально.

Як стало відомо радіо «Сокаль», такстисти були готові вдатися до більш жорстких заходів, аж до перекриття центральних доріг нашого міста, аби змусити владу і представників «Бліцу» зустрітися і обговорити подальшу співпрацю.

У понеділок, 11 лютого, з інінціативи районної влади в приміщенні Сокалькьої РДА проходила зустріч із представниками об’єднань та власниками «Бліц таксі», на яку були запрошені представники податкової інспекції, управління пенсійного фонду в Сокальському районі, райвідділу ДАІ та ЗМІ.

В ній брали участь заступники голови районної ради Микола Поліщук та РДА Степан Крут, а також начальник юридичного відділу РДА Мирослав Зінов’єв. З невідомих причин на цей своєрідний круглий стіл не прибули представники ні «Сокола», ні «Темпу». Натомість усі пристутні мали змогу ознайомитись із документами, які підтверджують легітимність діяльності «Бліцу». Юрист РДА оглянув документи, щодо діяльності такстистів висловилися представники податкової, пенсійного фонду і начальник ДАІ в районі.

В цілому зауважень ні у кого не було. Однак кілька пропозицій, на якими потрібно буде ще попрацювати, співвласник «Бліц таксі» все ж отримав. Це – приведення до норм трудового законодавства угоді із водіями, котрі працюють і вдень і вночі, а а також в суботу і неділю. Пристуні також звернулись до підприємця представити розрахунок ціни на перевезення, який повинен містити економічне обгрунтовання.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
06:46, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567