** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.07.2016

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    13 липень 2016 року

Пошук в новинах   

влада

В райдержадміністрації обговорили питання створення національного природного парку
В райдержадміністрації обговорили питання створення національного природного парку

В райдержадміністрації обговорили питання створення національного природного парку

13 липня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів нараду за участю першого заступника голови РДА Ірини Задолинної, голови районної ради Миколи Паська та начальника фінансового управління РДА Галини Леонової. Учасники наради обговорили питання щодо реалізації районної Програми охорони навколишнього природнього середовища Сокальського району на 2016-2020 роки. Зокрема, в частині створення національного природного парку у Сокальському районі. Було вирішено провести ще одну нараду з даного питання, запросивши на неї розробника вищезгаданої програми.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Сокальщина отримає з Державного бюджету 9 млн 580 тисяч грн для реалізації мікропроектів
Сокальщина отримає з Державного бюджету 9 млн 580 тисяч грн для реалізації мікропроектів

Сокальщина отримає з Державного бюджету 9 млн 580 тисяч грн для реалізації мікропроектів

При розподілі коштів субвенції з Держбюджету місцевим бюджетам Сокальщина отримає чималу суму коштів для реалізації мікропроектів. Про це радіо Сокаль розповів Народний депутат України Олег Мусій, якому вдалося домогтися виділення 12-ти мільйонів гривень на розвиток 124 округу – зазначив він під час вчорашнього засідання Верховної ради.

Отож, як розповів нардеп у телефонній розмові наші спільні з помічниками старання не були марними, відтепер з’явилася можливість покращити стан об’єктів соціальної інфраструктури міст та сіл Сокальського, Кам’янка-Бузького районів, а також міста Червоноград.

За результатами письмових звернень до Прем’єра-Міністра України і Міністра фінансів та особистих перемовин 124 округ отримає гроші для соціально-економічного розвитку. Відповідно до Постанови Уряду кошти підуть безпосередньо в бюджет Сокальського району надійде 9 млн 580 тис гривень, Кам’янка-Бузького 420 тисяч гривень та Червоноград отримає 2 млн гривень.

Громади населених пунктів таки матимуть можливість втілити плани і поліпшити соціальну сферу свого краю. За доцільністю і ефективністю витрачання коштів стежитимуть місцеві осередки молодої політичної сили «Народний Контроль» - наголосив в телефонній розмові Народний депутат України Олег Мусій.

^

Радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

ДПІ інформує Телефонуйте на «гарячі лінії»
ДПІ інформує Телефонуйте на «гарячі лінії»

ДПІ інформує
Телефонуйте на «гарячі лінії»

Сокальське відділення Червоноградської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області повідомляє, що:

- 19 липня з 11.00 до 12.00 відбудеться „гаряча лінія” з начальником Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області Жолудєвою Наталією Ярославівною з питань застосування платниками податків – юридичними особами та фізичними особами – підприємцями податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та подання звітності до органів ДФС в електронному вигляді.

Телефон „гарячої лінії” (257)7-22-14;

- 20 липня з 11.00 до 12.00 відбудеться „гаряча лінія” із завідувачем сектору обслуговування платників Сокальського відділення  Червоноградської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області Жуковою  Богданою Володимирівною з питань застосування платниками податків – юридичними особами та фізичними особами – підприємцями податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та подання звітності до органів ДФС в електронному вигляді.

Телефон „гарячої лінії” (257)7-21-51.

НАБРАЛА ЧИННОСТІ ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ, ЯКОЮ ВИЗНАЧЕНО ПРОЦЕДУРУ ЗДІЙСНЕННЯ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЇ МИТНИХ ТА ІНШИХ ФОРМАЛЬНОСТЕЙ

СОКАЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ ОДПІ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО 1 ЛИПНЯ ЦЬОГО РОКУ НАБРАЛА ЧИННОСТІ ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ВІД 8 ЧЕРВНЯ 2016 РОКУ №370 «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДКУ ЗДІЙСНЕННЯ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЇ МИТНИХ ТА ІНШИХ ФОРМАЛЬНОСТЕЙ, ЯКІ ПРОВОДЯТЬСЯ КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ» (ДАЛІ – ПОСТАНОВА №370), ЯКОЮ ВИЗНАЧЕНО ПРОЦЕДУРУ ЗДІЙСНЕННЯ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЇ МИТНИХ ТА ІНШИХ ФОРМАЛЬНОСТЕЙ, ЩО ПРОВОДЯТЬСЯ КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ ЩОДО ТОВАРІВ, ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ, ЯКІ ПЕРЕМІЩУЮТЬСЯ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ.

ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАНОВИ №370 ОБ’ЄКТОМ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЇ Є:

- БУДЬ-ЯКІ ТОВАРИ, ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ, ЩО ПЕРЕМІЩУЮТЬСЯ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ;

- ПОСАДОВІ ОСОБИ ОРГАНІВ ДОХОДІВ І ЗБОРІВ, ІНШИХ КОНТРОЛЮЮЧИХ ТА ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ ОГЛЯДУ (ПЕРЕОГЛЯДУ);

- ДОКУМЕНТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮ, У ТОМУ ЧИСЛІ ТІ, ЩО НЕ ПОДАНІ ДЕКЛАРАНТОМ РАЗОМ ІЗ МИТНОЮ ДЕКЛАРАЦІЄЮ, АЛЕ НАДАНІ ПОСАДОВІЙ ОСОБІ ОРГАНУ ДОХОДІВ І ЗБОРІВ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ (ПЕРЕОГЛЯДУ), АБО ВИЯВЛЕНІ ТАКОЮ ОСОБОЮ САМОСТІЙНО ПІД ЧАС ЙОГО ПРОВЕДЕННЯ;

- ЗАСОБИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ, НАКЛАДЕНІ НА ДОКУМЕНТИ, ТОВАРИ, ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ ТА ІНШІ МІСЦЯ, ЯКІ Є ОБ’ЄКТАМИ МИТНОГО КОНТРОЛЮ;

- ТЕРИТОРІЇ ТА ПРИМІЩЕННЯ СКЛАДІВ ТИМЧАСОВОГО ЗБЕРІГАННЯ, МИТНИХ СКЛАДІВ, МАГАЗИНІВ БЕЗМИТНОЇ ТОРГІВЛІ, ТЕРИТОРІЇ ВІЛЬНИХ МИТНИХ ЗОН ТА ІНШИХ МІСЦЬ, НА ЯКИХ РОЗМІЩУЮТЬСЯ ТОВАРИ, ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ КОМЕРЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ МИТНОМУ КОНТРОЛЮ, ЧИ ПРОВАДИТЬСЯ ДІЯЛЬНІСТЬ, КОНТРОЛЬ ЗА ЯКОЮ ПОКЛАДЕНО НА ОРГАНИ ДОХОДІВ І ЗБОРІВ.

ЗАСОБИ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЇ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ У ВИПАДКУ:

- СПРАЦЮВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ;

- ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ (ПЕРЕОГЛЯДУ) ЗА ІНІЦІАТИВОЮ КОНТРОЛЮЮЧИХ ТА ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ;

- ПРОВЕДЕННЯ ФІЗИЧНОГО ОГЛЯДУ ТОВАРІВ, ПЕРЕДБАЧЕНОГО СТ. 266 МИТНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ.

ПОСТАНОВОЮ №370 ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ, ЩО ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ (ПЕРЕОГЛЯДУ) ПІД ЧАС ЯКОГО ЗДІЙСНЮВАЛАСЯ ФОТО-, ВІДЕОФІКСАЦІЯ, ПОСАДОВА ОСОБА ОРГАНУ ДОХОДІВ І ЗБОРІВ ЗАБЕЗПЕЧУЄ:

- ВНЕСЕННЯ ДО АКТІВ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОГЛЯДУ, ЇХ ЕЛЕКТРОННИХ КОПІЙ ДОСТОВІРНИХ ТА ПОВНИХ ВІДОМОСТЕЙ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ФОТОГРАФУВАННЯ, ВІДЕОЗЙОМКИ;

- ЗБЕРЕЖЕННЯ ФАЙЛІВ ІЗ РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗДІЙСНЕННЯ ФОТО- ТА/АБО ВІДЕОЗЙОМКИ НА СЕРВЕРІ ДФС З ПРИКРІПЛЕННЯМ ТАКИХ ФАЙЛІВ (ЗА НАЯВНОСТІ ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ) ДО МИТНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ АБО ДО ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПЕРЕМІЩЕННЯ ТОВАРІВ ТА ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ.

НАЧАЛЬНИК СОКАЛЬСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ ОДПІ ГУ ДФС У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ                                   НАТАЛІЯ ЖОЛУДЄВА

^

Міська рада
Сокальська міська рада

релігія

У Катедральному храмі відзначили престольний празник
У Катедральному храмі відзначили престольний празник

У Катедральному храмі відзначили престольний празник

12 липня 2016 року, в день свята апп. Петра і Павла, у Катедральному храмі Сокальсько-Жовківської єпархії відзначили престольний празник.

Божественну Літургію очолив Преосвященний владика Михаїл Колтун, у співслужінні священнослужителів Сокальського деканату.

В урочистій проповіді, архиєрей звернувся до всіх присутніх, кажучи: «Вітаю вас у цьому празничному храмі, святині, яка несе для нас гасло милосердя Божого. Вступаючи в той храм ми почуваємо себе захищеними. В житті ми десь шукаємо прихисту від зла духовного і фізичного, наших недуг. Тож цей храм є для нас особливим місцем і нагодою, де Господь являє своє милосердя для нас усіх, хто приходить, хто заявляється своєю молитвою, за себе, за весь сотворений світ, за всіх, хто перебуває в різних потребах. Ми маємо таку розчулену потребу, рану, бо на Сході триває фронт, де наші сини, батьки захищають рідну землю від напасливого ворога. Тож сьогодні ми в цьому Катедральному храмі заявляємося не тільки про себе, не тільки про сотворіння, які ми любимо, але заявляємося в молитві за мир, щоб припинилася війна».

Єпископ застановився над вірою верховних апостолів та нашою вірністю Христові. «Ми втішаємося вірою апостолів Петра і Павла, тою любов’ю, яку Петро засвідчив Христові, тою любов’ю, яку Христос наділив Петра, кажучи: «Ти є скеля і на ній я збудую Церкву». І та взаємність між Христом і Петром прийшла в наше життя, щоб ми віру таку незламну, тривку могли розвивати між собою, передаючи один одному свою вірність. Те, що ми в храмі називаємося вірними, то не тільки з Хрещеннями, а також тому, що слідуємо Євангельським словам «Будь вірним в малому, над многими тебе поставлю».

Отець Ярослав Кащук, адміністратор Катедрального храму, подякував художнику Тарасу Масякіну, уродженцю Сокаля, за подаровану ікону Сокальської Богоматері, яку будуть почитати на тетраподі та в святкових процесіях.

Завершилася церковна урочистість процесійним обходом довкола храму та окропленням свяченою водицею.

Прес-служба єпархії

^

Сокальсько-Жовківська єпархія
Прес-служба

Відео від "Сокаль і Сокальщини"

7 липня 2016р, сокальчани зібралися на свято Івана Купала
«Пливи, Вінок, за Водою, пливе Доля за Тобою»: сокальчани відсвяткували Івана Купала


Свято Івана Купала — одне з найулюбленіших в українців. За народним повір’ям, цього дня "сонце сходить, грає", трави й квіти набирають найбільшої лікувальної сили, опівночі розквітає папороть. ...

http://www.sokal.lviv.ua/novyny-new__4413.html

^

Адміністратор
-

Відео від "Сокаль і Сокальщини"

Оксана Сироїд зустрілась з головами місцевих рад Сокальщини

Заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд побувала на Сокальщині, де спілкувалася з керівниками району, депутатами районної ради, керівниками місцевого самоврядування, журналістами.

http://www.sokal.lviv.ua/novyny-new__4388.html

^

Адміністратор
-

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:20, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567