** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.06.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    13 червень 2017 року

Пошук в новинах   

влада

Делегація з Сокальщини взяла участь у Святі національної пам`яті в Пикуличах
Делегація з Сокальщини взяла участь у Святі національної пам`яті в Пикуличах

Делегація з Сокальщини взяла участь у Святі національної пам`яті в Пикуличах

11 червня делегація з Сокальщини на чолі з першим заступником голови Сокальської райдержадміністрації Іриною Задолинною та керівником апарату РДА Вірою Білець вшанувала пам`ять загиблих воїнів УГА і УНР, похованих на військовому цвинтарі в Пикуличах (Республіка Польща).

Цьогорічне Свято національної пам`яті розпочалося молитвою у Кафедральному соборі УГКЦ св. Івана Хрестителя у Перемишлі.

Опісля літургії понад 1000 учасників, українців зі всієї Львівщини та українська громада в Польщі, пройшли пішою ходою Перемишлем на військовий цвинтар у селі Пикуличі. Тут спочивають вояки Армії Української Народної Республіки та Української Галицької Армії.

Нині в групових могилах поховано орієнтовно понад 2000 полонених та інтернованих вояків і старшин УГА, Армії УНР, в двох братніх могилах спочиває 47 українських патріотів, вояків і старшин УПА.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щовівторкову нараду
Перший заступник голови райдержадміністрації провела щовівторкову нараду

Перший заступник голови райдержадміністрації провела щовівторкову нараду

13 червня перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації Ірина Задолинна провела нараду за участю голови районної ради Миколи Паська, керівника апарату РДА Віри Білець, керівників установ і організацій району. Вона проінформувала про те, що 15 червня у Львові проходитиме нарада з головами місцевих рад. Серед важливих питань порядку денного – питання про закупівлі в системі «Prozorro», проведені в першому кварталі цього року. Також, Ірина Задолинна повідомила про початок робіт по гасінню терикону ПАТ «Львівська вугільна компанія». Водночас, голова районної ради Микола Пасько повідомив, що ведеться підготовка до чергової сесії районної ради, яка запланована на п’ятницю, 30 червня. На її розгляд буде винесено більше 30 питань порідку денного. В ході вівторкової наради керівники також прозвітували про виконану роботу та наголосили на основних проблемних питаннях. Зокрема, заступник начальника фінансового управління РДА розповіла, що станом на 12 червня бюджет району виконано на 103 цілих 8 десятих %. Заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» проінформував про те, що за 12 днів червня при плані 39 і 8 тисяч тонн рядового вугілля видобуто 39 і 7 тисяч тонн. На енергетику відвантажено при плані понад 20 з половиною тисяч тонн – 16 з половиною тисяч тонн вугілля. На сьогоднішній день гірникам повністю виплачено заробітну плату за квітень.

^

радіо Сокаль

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
21:11, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567