** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.02.2008

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    13 лютий 2008 року

Пошук в новинах   

влада

В Сокалі відбулась традиційна понеділкова нарада керівників управлінь, відділів , установ та підприємств району

В понеділок, 11 лютого, в Сокальській РДА відбулася традиційна нарада, яку провів перший заступник голови РДА Василь Бойко, який на сьогодні виконує обов’язки голови РДА. Вона розпочалася із зачитання Указу Президента щодо звільнення від обов’язків голови РДА Олексія Кінаха, як йдеться в ньому - за неналежне виконання службових. Василь Бойко ніяк не прокоментував звільнення керівника.

Далі на наради йшлося про життєдіяльність району. Санепідемстанція відслідковує стан по захворюваності учнів по школах району. Згідно нормативів школи закриваються на карантин, коли відсутність сягає 35%. До епідеміологічного порогу наближаються школи №2 та 3, а також Сокальська гімназія. Як зазначив радіо «Сокаль» начальник відділу освіти Сокальської РДА Роман Монастирський, з огляду на ріст захворюваності по навчальних закладах прийняте рішення з вівторка, 12 лютого, припинити начання по усіх школах Сокальщини. Карантин буде тривати прийнаймні до кінця тижня.

В районі проводиться пробне зовнішнє тестування випускників, що покликане неупереджено перевірити знання учнів шкіл району, за цю процедуру кожному випускнику доведеться заплатити три гривні. Як було зазначено на нараді, у освітян є ким пишатися, адже на обласних та всеукраїнських олімпіадах перемогу вибороли 13 учнів сокальських шкіл.

В районі зменшилася кількість дорожньо-транспортних пригод, проте представник районної електромережі, що у селах Савчин та Завишень збиті 2 упори, через що в одному із цих сіл частково було відсутнє світло.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:10, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567