** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.02.2007

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    12 лютий 2007 року

Пошук в новинах   

влада

Питання доріг, епідемічної ситуації, будівництва, інших проблем в районі обговорювались у понеділок на традиційній нараді в Сокальській РДА. Вів її голова адміністрації Олексій Кінах, присутні керівники підрозділів, управлінь та відділів, державних підприємств і організацій району. Увага була зосереджена на ліквідацію наслідків снігопаду, посипанні шляхів і в цілому покращенню під’їздів до усіх населених пунктів Сокальщини. Головний санітарний лікар району Ігор Мельник повідомив про ситуацію із захворюванням на ГРИП та ГРЗ, рівень якого зростає. В ході наради керівник УЕГГ в Сокальсокму районі нагадав, що з 1 січня нарахування за використаний газ відбувається за новим дифірінційовним підходом і новими збільшеними тарифами. Він також зауважив, що цьогоріч не працюватиме програма безкоштовного встановлення лічильників обліку використаного блакитного палива. Начальник управління юстиції Андрій Олесько подав статистичні дані, які вказують на перевагу рівня попемрлих в районі осіб над народжуваністю. За їх даними, за січень зареєстровано 61 новонародженого, натомість померло 119 осіб.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

економіка

Оголошення

14 лютого 2007 року о 10.00 год, відбудеться зустріч з громадою

Хоробрівської сільської ради

1.Можливості працевлаштування для жителів Хоробрівської сільської ради, пропозиції робочих місць – нач Сокальського ЦЗ В.Лащук.

2.Аналіз соціально-економічного стану Хоробрівської сільської ради, перспективи розвитку прикордонної території Директор Сокальської АРР Г.Костюк.

3."Орендно-майнові відносини,орендно-земельних відносини", центр юридичної допомоги сільському населенню м.Львова.

Зустріч відбудеться в приміщенні народного дому с.Хоробрів.

Запрошуємо прийняти участь.

Організатори Хоробрівська сільська рада

Сокальська Агенція регіонального розвитку.

^

Ганна Костюк
Сокальська АРР

суспільство

Сокальський осередок Союзу українок у Народному домі нашого міста у неділю, 11 лютого, провів «Свято героїнь». В програмі прозвучали розповіді і спогади про славетних українських жінок, своєрдний екскурс в минуле провели членкині громадської організації – Галина Шпак та учасниця Кінгірського повстання Марія Петрощук.

В ході заходу присутні вшанували героїнь, які брали участь у визвольних змаганнях в лавах УПА – Хариті Кононенко та Галину Дидик. Відбулись пісенні вітання у виконанні активісток районної організації «Союзу Українок», ансамблю «Берегиня» і союзянок с.Горбків.

На святі звучали вірші на патріотичну тематику. Участь в заході взяли керівництво району, представники політичних і громадських організацій Сокальщини. Голова Сокальської районної ради Олег Солодяк подякував союзянкам за активну громадську, політичну позицію, а також вручив подяку Сокальському міському осередку «Союзу українок» та відзначив активних членкинь організації.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

кримінал

В період з 5 по 12 лютого на території Сокальщини було скоєні 37 правопорушень, серед них крадіжки майна, вилучення патронів, зникнення неповнолітніх тощо. Про це радіо “Сокаль” повідомив начальник штабу Сокальського районного відділу УМВСУ у Львівській області Роман Галянт.

Впродовж минулого тижня було скоєно три крадіжки. Так, невідомою особою шляхом взлому замка з підвалу будинка №56 було викрадено консервацію у місцевої мешканки, 1956 року народження. Чим завдано збитків на загальну суму 500 гривень. В ніч з 7 на 8 січня з території ТзоВ “Галич-Хутро” невідомі особи викрали 28 самців норок. Сума збитків встановлюється.

8 лютого надійшла письмова заява про те, що в січні поточного року в Сокалі було викрадено 3 каналізаційні люки: з вулиць Чайковського, Шептицького та Підкови. За даними фактами проводяться перевірки.

9 лютого працівники міліції в місті Сокаль на вул. Шашкевича в квартирі 35-річного громадянина, під час проведення перевірки виявили у сейфі набої до нарізної зброї калібру 7.62 загальною кількістю 60 шт, які він зберігав без належних документів. Боєприпаси вилучено.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:41, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567