** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.09.2019

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 вересень 2019 року

Пошук в новинах   

суспільство

Урочисте відзначення Дня працівника лісу!
Урочисте відзначення Дня працівника лісу!

Урочисте відзначення Дня працівника лісу!

11 вересня, напередодні свята Дня працівника лісу, яке традиційно відзначають у третю неділю вересня, в колективі Сокальського дочірнього лісогосподарського підприємства «Галсільліс» пройшли урочистості. Завітали на святкування заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко та депутат Львівської обласної ради Сергій Касян. Запрошені гості, вітаючи лісівників, нагородили грамотами керівника підприємства та працівників лісгоспу.

Першим привітав колектив із професійним святом директор Сокальського ДЛГП «Галсільліс» Микола Дем’янович. Василь Бойко у своєму вітальному слові відзначив не лише результати роботи колективу, а їх щоденну працю на благо Сокальщини: «Від імені голови Сокальської районної ради та депутатського корпусу вітаю з Днем працівника лісу. Прийміть слова щирої шани і подяки за Вашу працю, яка є надзвичайно важливою і потрібною. Лісничі не лише зберігають і примножують лісові багатства, а бережуть легені нашої планети. Своєю невтомною працею Ви зміцнюєте економіку української держави і Сокальського району. Також знаю, щоб окремі з Вас були на сході України і допомагали нашим військовим захищати українську землю. Бажаю подальших успіхів у Вашій нелегкій праці, віри і наполегливості у здійсненні всіх життєвих задумів та сподівань. Міцного здоров”я, щастя та благополуччя Вам і Вашим родинам! Зі святом!».

Василь Бойко вручив грамоти Сокальської районної ради директору Сокальського ДЛГП «Галсільліс», депутату райради Миколі Дем’яновичу і робітнику Реклинецького лісництва Петру Стельмашеку.

Також до вітань долучились депутат обласної ради Сергій Касян і працівники Сокальського ДЛГП «Галсільліс».

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

суспільство

СОКАЛЬ - СТОЯНІВ: ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТ ОКРЕМОЇ ДІЛЯНКИ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ
СОКАЛЬ - СТОЯНІВ: ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТ ОКРЕМОЇ ДІЛЯНКИ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ

СОКАЛЬ - СТОЯНІВ: ЗАВЕРШЕНО РЕМОНТ ОКРЕМОЇ ДІЛЯНКИ АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ

На території Львівської області здійснюють ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Про це повідомляють у департаменті дорожнього господарства, транспорту і зв`язку Львівської обласної державної адміністрації.

Відтак, завершено ремонт окремої ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141602 Сокаль — Стоянів в межах с. Бишів, що в Радехівському районі.

Зазначимо, що підрядною організацією МПП «НАРА» за рахунок коштів державного дорожнього фонду в межах передбаченого фінансування відновлено асфальтобетонне покриття протяжністю 3,155 км.

^

РДА
Сокальська РДА

кримінал

На Львівщині затримали наркоторговця
На Львівщині затримали наркоторговця

На Львівщині затримали наркоторговця

На Сокальщині затримали місцевого наркоторговця. Йому загрожує до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури слідчі Сокальського відділення поліції, за оперативним супроводом управління протидії наркозлочинності у Львівській області, задокументували декілька фактів виробництва, зберігання та збуту опію ацетильованого.

Встановлено, що забороненим товаром торгував 56-річний раніше судимий житель Червонограда.

Під час обшуку дачного будинку фігуранта виявлено та вилучено макову солому, насіння маку, шприци з вмістом речовини, схожої на опій, канабіс, 44 рослини конопель, хімічну речовину, необхідну для виробництва опію, та гроші, отримані від незаконної діяльності.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 КК України. Слідчий суддя Сокальського районного суду обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб із правом внесення 155 тис грн застави. Також призначено відповідні експертизи.

За скоєне правопорушнику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

^

iv.sq.com.ua

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
08:14, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567