** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.05.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 травень 2020 року

Пошук в новинах   

анонс

 

З Днем матері!!!
З Днем матері!!!

Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов`ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов`ю.
  Сьогодні день тих, хто ніколи не чекає на "дякую", хто завжди готовий на самопожертву, хто ніколи не відмовить у допомозі, хто буде любити просто так, не зважаючи ні на вчинки, ні на характер!
  І тільки тоді, коли на собі відчуваєш радість і обов`язки материнства, розумієш, що таке материнська любов, вірність і здатність жертвувати собою заради своїх дітей! Нехай дитяча любов гріє вам душу завжди!
Щастя, здоров’я всім Вам дорогі Матері!

^

Адміністратор
-

суспільство

МКП «Сокальтеплокомуненерго» про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію за КВІТЕНЬ 2020 року

МКП «Сокальтеплокомуненерго»
про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію за КВІТЕНЬ 2020 року
ПОВІДОМЛЕННЯ
МКП «Сокальтеплокомуненерго»
про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію та послугу з централізованого опалення для всіх категорій споживачів за КВІТЕНЬ 2020 року

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р. №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» теплопостачальна організація може прийняти рішення щодо зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію та послугу з централізованого опалення для споживачів починаючи з нарахувань за грудень 2019 року.
Підставою для зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію та послугу з централізованого опалення є лише умова, коли ціна природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу), придбаного у відповідному місяці опалювального сезону, є нижчою від ціни природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу), що врахована у структурі тарифів на теплову енергію та відповідно тарифу на послугу з централізованого опалення.
Так, ціна природного газу у квітні 2020 року становить 2897,00 грн./тис.куб.м без ПДВ, а у діючих тарифах на теплову енергію та відповідно тарифі на послугу з централізованого опалення врахована ціна газу 6235,51 грн./тис.куб.м. без ПДВ та без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу.
Нарахування плати:
- за послугу з централізованого опалення, що надається населенню, за квітень 2020року здійснено згідно з діючими тарифами на послугу з централізованого опалення та з урахуванням коефіцієнта перерахунку – 0,6941. Відповідні зміни нарахувань за послугу з централізованого опалення проведено у платіжних документах за квітень 2020 р.;
- за спожиту теплову енергію бюджетними установами та іншими споживачами у квітні 2020 року здійснено згідно з діючими тарифами на теплову енергію та з урахуванням коефіцієнтів перерахунку для відповідної категорії споживачів. Зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію у квітні 2020 року бюджетними установами та іншими споживачами відображені у платіжних документах за квітень 2020р. Коефіцієнти перерахунку вартості теплової енергії за квітень 2020 року для потреб бюджетних установ становить 0,8594, для потреб інших споживачів – 0,6897.
 
Олег Юзефик  директор МКП «Сокальтеплокомуненерго»

^

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
03:11, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567