** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.03.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    11 березень 2009 року

Пошук в новинах   

освіта

У цьому році школярі Сокальщини вибороли 21 призове місце на обласних олімпіадах. Двоє, які посіли перші місця – восьмикласниця О.Руда з фізики (Великомостівський НВК "ЗШ І-ІІІ ст. – ліцей", вчитель І.Кірик) та одинадцятикласник О.Веклин з географії (Жвирківська ЗШ І-ІІІ ст., вчитель В.Любарська), захищатимуть честь Львівщини на Всеукраїнських олімпіадах. Ще одне перше місце і одне друге з екології вибороли восьмикласниця Волицької школи Н.Градюк та дев’ятикласниця Сокальської ЗШ №5 Б.Гумен.


Найбагатший у цьому році Сокальський район на переможців обласних олімпіад, котрі посіли третє місце. Це учні сокальської гімназії – К.Штикало і Р.Криштоф (математика), С.Нестерук (правознавство), О.Драбич (українська мова), Х.Процик (обслуговуюча праця); вихованці Великомостівського ліцею – Т.Очич (біологія), М.Гладка (математика та основи економіки), М.Гладкий (хімія); старшокласники Сокальської ЗШ №5 С.Поліскевич, Ю.Курило (правознавство), І.Кушнір (християнська етика); учні Двірцівської НВК С.Луцко і О.Білецький (технічна праця); школярі Сокальської №3, №4 і Жвирківської шкіл – А.Мартиненко (англійська мова), В.Бомба (математика), Х.Погранична (екологія).

^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:32, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567