** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::09.10.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    9 жовтень 2015 року

Пошук в новинах   

суспільство

Поблизу села Поториця сталась ДТП

Неподалік села Поториця, на автодорозі «Червоноград – Перетоки», сталася ДТП. У результаті автопригоди постраждали двоє людей. Подія відбулась 8 жовтня, близько 19.40, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді», 47-річний мешканець Сокаля, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та не впорався із керуванням. Як наслідок, автівка перекинулась у кювет. У результаті ДТП водій та його 21-річна пасажирка – отримали тілесні ушкодження. У чоловіка діагностували тупу травму грудної клітки та перелом ребра, а в пасажирки – забій та травма хребта.

Окрім того, що одна  ДТП сталась  8 жовтня, близько 17.30 на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква». За попередніми даними, керманич автівки «Ауді», 42-річний мешканець Червонограда, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв зіткнення із мотоциклом «Мінськ», що їхав у тому ж напрямку. За кермом «двохколісного» був 46-річний житель Сокальського району.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водій мотоцикла – зазнав поранень. Чоловіка було госпіталізовано. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом ключиці.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

У Сокальській адміністрації відбулась нарада щодо придбання житла для сімей загиблих учасників АТО

У Сокальській адміністрації відбулась нарада щодо придбання житла для сімей загиблих учасників АТО
У Сокальській адміністрації відбулась нарада щодо придбання житла для сімей загиблих учасників АТО
придбання житла для сімей загиблих учасників АТО. У ній взяли участь: начальник фінансового управління Сокальської РДА Галина Леонова, начальник відділу містобудування та архітектури Сокальської РДА Мирослава Баралус, начальник управління соціального захисту Сокальської РДА Володимир Огінський, завідувач юридичного сектору Сокальської РДА та сільські голови с.Перв`ятичі та с.Опільсько. Обговорювались важливі питання про необхідність придбання житла для сімей загиблих учасників АТО за рахунок коштів як державного, так і місцевого бюджетів. А також проводиться моніторинг багатоквартирних житлових будинків по визначенні найнижчої вартості житла введеного в експлуатацію на території району з метою придбання квартир. Житло можна придбати на території Львівської області.

^

РДА
Сокальська РДА

суспільство

Агрофірма пообіцяла селянам, що перекрили дорогу Сокаль-Стоянів, асфальт для ремонту

Агрофірма пообіцяла селянам, що перекрили дорогу Сокаль-Стоянів, асфальт для ремонту
Агрофірма пообіцяла селянам, що перекрили дорогу Сокаль-Стоянів, асфальт для ремонту

Громада села Тартакова Сокальського району Львівської області вимагає до 14 жовтня цього року встановити знаки обмеження швидкості – до 30 км/год на напрямку дороги Сокаль-Стоянів, провести ямковий ремонт цього шляху, обмежити рух вантажівок у нічний час.

Про це повідомив сьогодні, 9 жовтня, власкор IA ZIK з посиланням на дані Сокальської РДА.

Свої вимоги селяни з Тартакова підкріпили ще 7 жовтня пікетами на дорозі Сокаль-Стоянів, яка проходить через це село.

Цим шляхом щодня проїжджають сотні автомашин, більшість з яких – вантажівки з тоннажністю – понад 40 т.  Дорога – вщент розбита.

З селянами зустрілися заступник голови Сокальської РДА Анатолій Василишин та представник агрофірми «Західний Буг» Богдан Ратинчук.

Анатолій Василишин запропонував людям написати відповідне звернення до райдержадміністрації та пообіцяв сприяння у вирішенні цієї проблеми. А Богдан Ратинчук зазначив, що агрофірма «Західний Буг» виділить частину асфальту – необхідного для ремонту.

^

zik

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:29, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567