** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.09.2010

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    7 вересень 2010 року

Пошук в новинах   

влада

6 вересня голова райдержадміністрації М. Мисак провів  представлення двох заступників  голови райдержадміністрації за участю апарату райдержадміністрації, керівників структурних відділів та управлінь РДА.     


Першим заступником голови райдержадміністрації призначено Катерину Володимира Васильовича, 1964 року народження. Освіта вища, 1988 року закінчив Ленінградський гірничий інститут ім.Г.В.Плеханова за спеціальністю "Розробка родовищ корисних копалин, гірничий інженер". 2001 року закінчив Академію державного управління при ПУ, м.Київ. з 2001 року працював начальником Червоноградського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Депутат Червоноградської міської  ради I  і V демократичних скликань з 3 березня 2001 року.


Заступником голови райдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань призначено Карташову Наталію Павлівну,1978 року народження. Освіта вища: 2002 року закінчила Ужгородський національний університет, за спеціальністю "Англійська мова та література, філолог, викладач"; 2005 рокузакінчила Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальність "Управління навчальним закладом, магістр з управління навчальним закладом". З 1 січня 2005 року працювала завідувачем Червоноградського навчально – консультаційного пункту Львівського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
08:35, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567