** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.05.2017

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    6 травень 2017 року

Пошук в новинах   

освіта

V.V.V.»,
V.V.V.»,

Тріумф «V.V.V.»

Нещодавно відбувся фінальний етап XVІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?». В змаганнях взяли участь 23 команди, які представляли Сокальську гімназію, Сокальські ЗШ №2, СЗШ №3, ЗШ №4, ЗШ №5, Червоноградський Будинок дитячої та юнацької творчості, Волицьку ЗШ, Забузьку ЗШ, Жвирківську ЗШ, Поторицьку ЗШ, Хоробрівську ЗШ. Цей етап мав бути надзвичайно інтригуючим, оскільки мав дати відповіді на багато важливих питань. І це, навіть, незважаючи на те, що доля чемпіонського титулу вже була вирішена в попередніх чотирьох іграх, оскільки команда Червоноградського БДЮТ «V.V.V.» привезла суперникам цілих 22 бали й тепер могла спокійно почивати собі на лаврах.

Проте це компенсувала величезна черга бажаючих потрапити на п’єдестал пошани, які йшли буквально ніздря в ніздрю.  Перед фінальним етапом друге місце посідав «Horizon» з Сокальської гімназії, на три бали від нього відставала «Карта пам’яті» з Сокальської ЗШ №2. Ще одна команда Червоноградського БДЮТ «Могутня купка» та «Requiem for a pizza» з Сокальської гімназії програвали бронзовому місцю 4 бали.

З усіх фаворитів найкраще стартовий тур відіграла «Карта пам’яті», яка дала 8 правильних відповідей з 12 можливих. Наступні 12 питань виявилися напрочуд складними, так, переможці «V.V.V.» та «Requiem for a pizza» осилили лише половину з них. В третьому турі команда «V.V.V.» до останнього запитання йшла першою, однак на заключному завданні схибила та пропустила на перше місце «Requiem for a pizza», яка і стала тріумфатором останнього етапу.  Срібло у «V.V.V.», а на останню сходинку п’єдесталу пошани видерлася «Могутня купка».

Requiem for a pizza
Requiem for a pizza

XVI юнацький чемпіонат Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?» пройшов під знаком «V.V.V.», яка набрала 144 бали з 150 можливих. За 5 ігор ця команда тричі перемагала та двічі фінішувала другою. Такі результати не дозволяють сумніватися в закономірності тріумфу «V.V.V.». Срібні медалі виборола «Requiem for a pizza», яка записала на свій рахунок 118 балів. Варто зазначити, що після першого етапу ніхто б не поставив і гривні на те, що ця команда опиниться на п’єдесталі, адже на першій грі школярі з гімназії посіли «почесне» 18 місце. Однак в наступних чотирьох іграх «Requiem for a pizza» видала вражаючий спурт, який включив в себе два перших та одне друге місце, які витягнули цю команду на Олімп. По 115 балів за підсумками чемпіонату набрали «Horizon» та «Карта пам’яті», а тому довелося рахувати число взятих запитань. Воно виявилось вищим в представників Сокальської гімназії. Отже, «Horizon» прикрасив свою шию бронзовими медалями. Всі призери чемпіонату були відзначені грамотами та цінними призами.

Організаторами XVІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?» виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості та районний відділ освіти.

Horizon
Horizon

Оргкомітет турніру висловлює щиру подяку спонсорам змагань:                       інтернет-мережі «BestLink», фірмі «Ніка», піцерії «Фігаро», працівникам Сокальської ЗШ №4, інформаційним партнерам ігор «Що? Де? Коли?» на теренах Сокальщини: ТРК «Сокаль», інтернет-порталу «Сокаль і Сокальщина», часопису «Голос з-над Бугу».

Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості Володимир Войтюк.

^

дописувач_
.

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:54, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567