** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::05.12.2009

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    5 грудень 2009 року

Пошук в новинах   

влада

4 грудня голова Сокальської райдержадміністрації І.Бережницький, перший заступник голови райдержадміністрації С.Крут, заступник голови райдержадміністрації М.Христинич взяли участь в урочистих зборах, приурочених Дню працівників сільського господарства (проведення заходу було перенесене з 19 листопада у зв"язку з епідемією грипу).


Голова райдержадміністрації І.Бережницький привітав аграріїв району та вручив грамоти кращим працівникам. З професійним святом їх також вітали голова районної ради О.Солодяк, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації І.Шайнога та інші. Незважаючи на несприятливі погодні умови, цього року агроформування району зібрали і виробили 89323 тонн зерна, 5259 тонн ріпаку, 91070 тонн цукрових буряків, 112300 тонн картоплі, 27200 тонн овочів.


Практично, з усіх районів Львівщини, лише Сокальщина забезпечує виробництво цукру. Третю частину цукрових буряків, перероблених Радехівським та 40 відсотків – Іваничівським цукровим заводами, здали агропідприємства району. Сокальщина має 9,5% ріллі від обласного запасу сільськогосподарських земель. Район виробляє 16% сільськогосподарської продукції області, а цукрових буряків 30%, молока 36%. Сьогодні на території Сокальського району здійснюють господарську діяльність 3 приватних агрофірми, 8 приватних підприємств, 17 товариств з обмеженою відповідальністю, 2 відкритих акціонерних товариства, 136 фермерських господарств та 18326 господарств населення.


За очікуваними фінансовими результатами господарської діяльності добре спрацювали господарства ТзОВ "Добробут", ПП "Козацький курінь", ПАФ "Білий Стік", ТзОВ "Галичхутро", ТзОВ ТзОВ "Сотеко". Вони очікують отримати понад 1 млн. грн. прибутку.


Перед учасниками заходу виступив також довірена особа кандидата в Президенти України В.Ющенка, професор Львівської комерційної академії С.Гелей, який охарактеризував суспільно-політичну ситуацію в державі напередодні президентських виборів та закликав підтримати кандидатуру Віктора Ющенка.


^

РДА
Сокальська РДА

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
07:55, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567