** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.06.2015

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    4 червень 2015 року

Пошук в новинах   

влада

чергова сесія Сокальської районної ради
чергова сесія Сокальської районної ради

4 червня відбулася чергова сесія Сокальської районної ради

Депутати розглянули 18 питань з різним. З інформацією про проект перспективного плану формування спроможних територіальних громад Сокальського району виступив голова райдержадміністрації Олег Кожушко, який зазначив, що, за результатами проведених слухань в облдержадміністрації та райдержадміністрації, в районі взято за основу пропозицію про створення 8 об`єднаних територіальних громад. Також, в черговий раз наголосив, що об`єднання – це добровільне волевиявлення територіальної громади. Тому необхідно враховувати всі позитивні аспекти цього процесу. Він ознайомив присутніх з рішенням Львівської обласної ради „Про Перспективний план об”єднання територіальних громад Львівщини”. В ході обговорення даного питання депутати висловили свої зауваження та пропозиції. Було вирішено повторно провести в населених пунктах району громадські слухання з метою обговорення даного питання.

Далі голова райдержадміністрації Олег Кожушко доповів про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Сокальського району на 2015 рік. Дану програму депутати не затвердили.

На засідання також були винесені наступні основні питання: про виконання районного бюджету Сокальського району за І квартал 2015 року; про внесення змін до загально районних програм; про затвердження міжбюджетних угод на 2015 рік; про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2015; про звіт ТзОВ „Скорпіон” про виконання умов концесійного договору; інші.

Сесія продовжить свою роботу 11 червня о 10.00 год.

^

РДА
Сокальська РДА

економіка

До Зведеного бюджету Сокальщини та Радехівщини надійшло 146 млн грн податків та зборів
До Зведеного бюджету Сокальщини та Радехівщини надійшло 146 млн грн податків та зборів

До Зведеного бюджету Сокальщини та Радехівщини надійшло 146 млн грн податків та зборів

Впродовж січня – травня сокальські та радехівські платники сплатили до Зведеного бюджету двох районів 146 млн 600 тисяч грн податків та зборів, що майже на третину більше планових призначень. Приріст надходжень проти аналогічного періоду минулого року склав 64%.

Надходження травня місяця при доведеному завданні понад 26 млн склали 37 млн грн, що становить більше 138% від запланованого. Про це радіо «Сокаль» повідомив в.о. начальника Сокальської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області Михайло Шайнер.

Також він зазначив, що платники, які перебувають у них на обліку включаючи Радехівське відділення протягом вищезгаданого періоду перерахували до Державного бюджету 69 млн 700 тисяч грн податків та зборів, що на майже 36% більше доведених завдань. Це майже у 4 рази більше, ніж у січні – травні минулого року наголосив Михайло Шайнер.

Водночас, він додав, що у травні до Державного бюджету надійшло 20 млн 700 тисяч грн податків та зборів, що на понад 8 млн більше планових призначень.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

суспільство

Пожежа будівлі автомийки в м.Червоноград
Пожежа будівлі автомийки в м.Червоноград

Пожежа будівлі автомийки ПП "Василишин" в м.Червоноград

03.06.15 року о 20.34 год. надійшло повідомлення про пожежу в м.Червоноград по вул.Хмельницького Б., 69 в двохповерховій цегляній будівлі автомийки ПП «Василишин», критій металопрофілем, орієнтовним розміром 50×12 м, директор Василишин Михайло Іванович. Вогнем знищено дах на площі 200 м2 та товар в приміщенні магазину автозапчастин на першому поверсі на площі 60 м2, пошкоджено дах на площі 400 м2. Врятовано: 5 (п’ять) будівель та 5 (п’ять) автобусів. Прибуття підрозділу: 20.39 год. Пожежу локалізовано о 21.13 год., ліквідовано о 21.46 год. Виїжджали: 2 АЦ ДПРЧ-33 м.Червоноград, АЦ ДПРЧ-34 м.Соснівка, АЦ ДПРЧ-22 м.Сокаль, ОГ Червоноградського МВ (Скрібенець О.В., Кіс Р.П., Сенів С.С.), ОГ Сокальського РС (Приходько А.В.). Керівник гасіння пожежі – начальник ДПРЗ-3 м. Червоноград Скрібенець О.В.

^

ДСНС
Сокальський районний сектор ГУ ДСНС

релігія

Представники від Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ вчилися надавати допомогу в умовах бойових дій

15 осіб з Сокальсько-Жовківської єпархії взяли участь у міжнародному тренінгу з організації надання духовної опіки та психологічної допомоги в умовах бойових дій. Координував зібрання осіб від єпархії о.Роман Возняк, відповідальний за організацію душпастирської, гуманітарної і соціальної праці для силових структур.
Представляли єпархію: отці-капелани, зацікавлені парафіяльні священики, педагоги та психологи. Організатором заходу була Координаційна рада душпастирства у критичних ситуаціях, яка діє при Патріаршій курії Української Греко-Католицької Церкви.
Захід відбувся у Львівській Духовній семінарії Святого Духа повідомляє Сокальсько-Жовківська єпархія. Курс проводила спеціаліст зі США  Наомі Пейджет, яка є кризовим інтервентом при ФБР, сертифікованим членом групи духовного реагування та оперативної групи американської спільноти Червоного хреста, а також сертифікованим кризовим викладачем і автором багатьох навчальних програм.
Під час семінару його учасники мали змогу дізнатись більше про капеланське служіння, посттравматичний синдром та про роботу з постраждалими. Зокрема, було розглянуто важливі для роботи з солдатами та їх родинами теми: основи капеланства, конфліктологія, стрес, горе, самопоміч тощо.

^

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
00:45, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567