** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::03.02.2020

НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

    3 лютий 2020 року

Пошук в новинах   

анонс

Запрошуємо підтримати наших спортсменів

2 лютого о 10.00 в Сокальській ЗШ І-ІІІ ступенів №2 відбудеться І етап Кубку Львівської області та традиційний турнір "Пам`яті Героїв Крут" з карате-до Шотокан.
Участь в обласних змаганнях братимуть збірні команди 5 клубів-членів Львівської обласної Федерації карате: "Кенсей", "Самурай", "Фенікс", "Миротворець" та організатори - "Дзіон"
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати захід і зарядитися енергетикою спортсменів.

^

Адміністратор
-

освіта

Стенятинській школі – 50 років
Стенятинській школі – 50 років

Стенятинській школі – 50 років

1 лютого голова Сокальської районної ради Микола Пасько взяв участь в святкуванні 50-річного ювілею Стенятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. На урочистість зібралось чимало гостей: представники духовенства, влади, колишні керівники закладу, педагогічний колектив, учні та випускники освітньої установи.

Спершу гостей привітали ведучі, а ансамбль «Вишиванка» виконав урочисту пісню. Згодом присутні спільно заспівали гімн України та прочитали молитву. Священник Володимир Августовський  благословив усіх на успіхи та мудрість, вручив подарунок для школи – Катехизм. Далі слово надали керівнику закладу загальної середньої освіти Стенятинської ЗШ І-ІІІ ступенів Роману Гесику, який розповів про досягнення навчальної установи та подякував усім за підтримку. Зокрема, він наголосив на плідній співпраці з Сокальською районною радою, відділом освіти Сокальської райдержадміністрації та “Центром з обслуговування закладів освіти”.

Голова Сокальської районної ради Микола Пасько зауважив, що протягом останнього року у школах району, зокрема і в Стенятинській, помітна тенденція до позитивних змін. В основному це пов’язано із створенням, у 2017 році, комунальної установи Сокальської районної ради «Центр з обслуговування закладів освіти» (ЦОЗО) та змінами у підходах до фінансування навчальних установ. Кожна школа отримала можливість самостійно розпоряджається власним бюджетом. Завдяки ефективній роботі  “ЦОЗО” у 2018 році були зекономлені кошти освітньої субвенції. З них, 50% скерували на загальні потреби шкіл. Решту –  пропорційно розділили між всіма навчальними установами Сокальського району, які і приймали рішення на що скерувати гроші.

Микола Пасько наголосив, що важливим чинником у співпраці є ініціатива педагогів і батьків, яку Сокальська районна рада завжди підтримує. І саме таким чином реалізуються різні проекти, спрямовані на покращення шкіл. Зокрема, у Стенятинському навчальному закладі, у 2019 році були завершені роботи по облаштування системи каналізації. Для цих потреб з районного бюджету було виділено 236 тис.грн.

^

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

суспільство

ПОВІДОМЛЕННЯ
МКП «Сокальтеплокомуненерго»
про прийняте рішення щодо зміни розміру нарахувань за теплову енергію та послугу з централізованого опалення для всіх категорій споживачів за СІЧЕНЬ 2020 року

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р. №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» теплопостачальна організація може прийняти рішення щодо зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію та послугу з централізованого опалення для споживачів починаючи з нарахувань за грудень 2019 року.
Підставою для зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію та послугу з централізованого опалення є лише умова, коли ціна природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу), придбаного у відповідному місяці опалювального сезону, є нижчою від ціни природного газу (без урахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу), що врахована у структурі тарифів на теплову енергію та відповідно тарифу на послугу з централізованого опалення.
Так, ціна природного газу у січні 2020 року становить 4650,00 грн/тис.куб.м без ПДВ, а у діючих тарифах на теплову енергію та відповідно тарифі на послугу з централізованого опалення врахована ціна газу 6235,51 грн/тис.куб.м. без ПДВ.
Нарахування плати:
- за послугу з централізованого опалення, що надається населенню, за січень 2020року здійснено згідно з діючими тарифами на послугу з централізованого опалення та з урахуванням коефіцієнта перерахунку – 0,8547. Відповідні зміни нарахувань за послугу з централізованого опалення проведено у платіжних документах за січень 2020 р.;
- за спожиту теплову енергію бюджетними установами та іншими споживачами у січні 2020 року здійснено згідно з діючими тарифами на теплову енергію для відповідної категорії споживачів. Зміни розміру нарахувань за спожиту теплову енергію у січні 2020року бюджетними установами та іншими споживачами будуть відображені у платіжних документах за лютий 2020 р. Коефіцієнти перерахунку вартості теплової енергії за січень 2020 року для потреб бюджетних установ становить 0,9332, для потреб інших споживачів – 0,8526.
 
Олег Юзефик  директор МКП «Сокальтеплокомуненерго»

^

Міська рада
Сокальська міська рада

суспільство

З 3 до 7 лютого мешканці деяких сіл Сокальського району залишаться без світла
З 3 до 7 лютого мешканці деяких сіл Сокальського району залишаться без світла

З 3 до 7 лютого мешканці деяких сіл Сокальського району залишаться без світла

У зв’язку із ремонтом електромереж з 3 до 7 лютого мешканці деяких сіл Сокальського району залишаться без світла. Про це повідомила прес-служба ПрАТ “Львівобленерго”.

Відтак, 3 лютого з 09:00 до 17:00 год буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у с.Жужеляни, с.Цеблів, с.Муроване, с.Вербове, с.Себечів, с.Острів, с.Борятин.

4 лютого у с.Стаївка, м.Угнів, с.Піддубне.

5 лютого – м.Угнів, с.Піддубне, с.Михайлівка.

6 лютого з 09:00 до 17:00 год буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у м.Белз: – вул. Міцкевича, Польова. Також у  с.Заболоття, с.Перемисловичі, с.Русин.

7 лютого буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у с.Борятин.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

кримінал

~1~

Внаслідок ДТП у Сокалі помер пішохід

За повідомленням Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, 1 лютого близько 23:45 год. у м. Сокаль трапилось ДТП. Водій автомобіля “Фольксвагенˮ, мешканець с. Запитів Кам’янка-Бузького району 1996 року народження, здійснив наїзд на пішохода, мешканця с. Нісмичі Сокальського району 1964 року народження, який від отриманих травм помер на місці події. Обставини події з’ясовуються.

^

служба інформації
ТРК "Сокаль"

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:27, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567