** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::09.02.2021


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

9 лютий 2021 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • ШАХТУ “НАДІЯ” ПОЧАЛИ ГОТУВАТИ ДО ЛІКВІДАЦІЇ
  • ШАХТУ “НАДІЯ” ПОЧАЛИ ГОТУВАТИ ДО ЛІКВІДАЦІЇ

    ШАХТУ “НАДІЯ” ПОЧАЛИ ГОТУВАТИ ДО ЛІКВІДАЦІЇ

    8 лютого, під головуванням заступника Міністра енергетики Максима Немчинова відбулась онлайн-нарада щодо проблемних питань діяльності ПрАТ «Шахта «Надія» та початку підготовчих робіт з ліквідації підприємства. Про це інформують у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА.
    Окрім Міненергетики, серед учасників також – представники Львівської ОДА, Червоноградської ОТГ, народні обранці, керівництво та профспілкові організації шахти.
    «Львівська облдержадміністрація постійно долучалась до врегулювання проблемних питань ПрАТ «Шахта «Надія» і надалі в межах своєї компетенції всіляко готова сприяти у їх вирішенні на місцевому та державному рівнях», – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.
    Так, серед розглянутих питань – заборгованість із заробітної плати перед шахтарями. А також заборгованість шахти за електроенергію.
    Як зазначили у департаменті, станом на сьогодні заборгованість перед працівниками шахти становить 36, 2 млн грн, а саме підприємство заборгувало за використану електроенергію – 13,6 млн гривень.
    Для врегулювання цих та інших проблемних питань в межах наради запропонували внести відповідні законодавчі ініціативи, до реалізації яких долучиться депутатський корпус, профільне Міністерство.
    Також керівництво шахти має погодити з енергопостачальними компаніями графік розтермінування заборгованості підприємства за спожиту електроенергію, та забезпечити його дотримання.
    Окрім цього, присутні наголосили на необхідності термінового підписання наказу Міненерго України, яким передбачається передача шахти «Надія» на ліквідацію та подальше фінансування її за бюджетною програмою «Заходи з ліквідації неперспективних вугледобувних підприємств».
    Додамо, що за сприяння ЛОДА у зазначеній програмі для ПрАТ «Шахта «Надія» на 2021 рік передбачено кошти в сумі 107 млн грн.

     

    smartnews

    дописувач_
    .

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    20:32, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567