** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::08.12.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

8 грудень 2020 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • Голова Червоноградської районної ради розпочав роботу на новій посаді з ознайомлення із міжнародними проєктами
  • Голова Червоноградської районної ради розпочав роботу на новій посаді з ознайомлення із міжнародними проєктами

    Голова Червоноградської районної ради розпочав роботу на новій посаді з ознайомлення із міжнародними проєктами

    Голова Червоноградської районної ради Андрій Порицький ознайомився із міжнародним проектом «Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів», який реалізовується в межах Програм транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 роки».
    Зокрема, очільник райради виїхав на місце, де будується центр байдаркового туризму, оглянув байдаркову станцію та пішохідну алею, поспілкувався із представниками підрядних організацій, які виконують роботи. В ході розмови йшлось про різні робочі питання, які виникають в ході будівництва, про дотримання графіків та виконання умов ПКД. Підрядники запевнили, що всі терміни будівництва будуть дотримані.
    Опісля, Андрій Порицький також відвідав ФСК «Сокіл», оглянув місце, де зберігаються 34 байдарки зі спорядженням, які також були придбані за кошти Євросоюзу.
    Загалом, голова новоствореної Червоноградської районної ради Андрій Порицький, вважає одним із найважливіших завдань – це розвиток району, залучення інвестицій та транскордонне співробітництво. Тому, за його словами, успішне завершення трьох міжнародних проектів, які реалізовуються спільно із польськими та білоруськими партнерами по Програмі транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 роки» – є одним із пріоритетних напрямків роботи.
    Нагадаємо, що міжнародний проєкт «Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів» передбачає створення станції для байдарок, де всі бажаючи зможуть взяти плавзасіб для подорожі по річці. Споруда буде розташована в Сокалі, на березі Західного Бугу. Також буде придбано катамаран, який надаватиме туристичні послуги. Загалом проєкт є дуже цікавим і готує багато родзинок для туристів, які зможуть поринути у чарівний світ природи не лише за допомогою сплаву. У зонах відпочинку вони матимуть можливість насолоджуватись звуками живої природи, а завдяки оглядовій вежі побачать мальовничі місця Західного Бугу. Для дітей буде розроблена комп’ютерна гра, яка дозволить їм у віртуальному просторі пройти весь маршрут по річці. Окрім того, буде зроблено благоустрій території навколо центру туризму: облаштовано автостоянку, спортивний майданчик, альтанки, оглядовий майданчик, велодоріжки, місця для відпочинку дітей і дорослих, тенісний стіл та літній кінотеатр, причал для байдарок і човнів.

    Червоноградська рр
    Червоноградська районна рада Львівської області

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    08:26, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567