** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::01.07.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

1 липень 2020 року

Пошук в новинах   

  
спорт

  • На базі  ФСК “Сокіл”  відкрито новий багатофункціональний майданчик
  • На базі ФСК “Сокіл” відкрито новий багатофункціональний майданчик

    На базі комунального закладу Сокальської районної ради ФСК “Сокіл” урочисто відкрито новий багатофункціональний майданчик

    1 липня в Сокалі, на базі Комунального закладу Сокальської районної ради «Фізкультурно-спортивний комплекс “Сокіл” відбулась непересічна подія — урочисте відкриття багатофункціонального майданчика із наливним покриттям для занять волейболом, баскетболом та великим тенісом.

    Привітати з визначною подією спортивну громаду Сокальщини прийшло багато гостей: голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, голова Сокальської районної ради Микола Пасько,  голова райдержадміністрації Ігор Дацюк, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, завідувачка сектору молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації Мар’яна Копейка, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Вадим Климович,  директор Сокальського міського центру  “Спорт для всіх” Ярослав Тарасюк, завідувач закладу “Фізкультурно-спортивний комплекс “Сокіл” Володимир Пограничний.

    Священник Ярослав Валюх освятив новий майданчик. Гості у своїх виступах зазначили, що його відкриття є знаковою подією, адже така багатофункціональна сучасна споруда дасть можливість громаді ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку.

    Голова Сокальської райради Микола Пасько відзначив, як змінився спортивний комплекс «Сокіл» за останні 3 роки. За кошти районного бюджету тут були зроблені капітальні ремонти центрального входу в стадіон, будівлі гаражів, а також поточний ремонт роздягалень і душових в адміністративному приміщенні. У 2018 році був облаштований  майданчик зі штучним покриттям. Ці роботи фінансувались з обласної та районної скарбниць, 250 тис.грн та 793 тис. 663 грн. відповідно. «Я дуже добре пам’ятаю, як ми приймали рішення щодо ремонту цього багатофункціонального майданчика із наливним покриттям. Керівник ФСК «Сокіл» повідомив, що Львівська обласна рада зможе виділити лише частину коштів, 1 мільйон гривень. А ми хотіли відродити великий теніс на Сокальщині, як у колишні роки, коли до нас приїздили тенісисти з інших міст. Тому, минулого року депутатський корпус райради прийняв рішення щодо відновлення спортивної споруди і виділив 1 млн.927 тис.грн з районного бюджету. Завдяки спільним зусиллям нам вдалось реалізувати такий гарний проєкт. Дякую всім, хто причетний до реконструкції спортивного майданчика. Тут створені всі умови для того, щоб люди могли займатись спортом і почувати себе комфортно».

    Директор ФСК «Сокіл», депутат Сокальської районної ради Володимир Пограничний відзначив, що це приємний подарунок не лише для спортсменів, а й пересічних громадян. І при дбайливому ставленні, споруда служитиме багато років.

    Додамо, що облаштування багатофункціонального майданчика із наливним покриттям відбулось у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року. Загальна вартість робіт склала 2 млн 927 тис.грн., з них 1 млн.грн. виділено з обласного бюджету, а 1 млн. 927 тис.грн з районного.

    Позитивні зміни відбуваються, але і попереду у колективу спортивного комплексу ще багато роботи. У поточному році за кошти районного бюджету тут планується зробити капітальний ремонт будівлі туалету та котельні. Триває реалізація мікропроєкту «Придбання обладнання та інвентарю для КЗСРРЛО Фізкультурно-спортивного комплексу «Сокіл». Окрім того, Сокальська районна рада подала проект на конкурс Державного фонду регіонального розвитку, який передбачає реконструкцію практично цілого комплексу ФСК «Сокіл» ( облаштування бігових доріжок, поливу футбольного поля, трибун з накриттям, цифрового табло, майданчика з штучним покриттям 60×40м., утеплення адмінбудинку,).

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    09:48, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567