** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::18.05.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

18 травень 2020 року

Пошук в новинах   

  
здоров'я

  • СЦРЛ розпочала прийом хворих на COVID-19
  • СЦРЛ розпочала прийом хворих на COVID-19

    СЦРЛ розпочала прийом хворих на COVID-19

    В районі маємо ще 2 позитивних ПЛР-тести за вихідні, один з них дитина – про це повідомив головний лікар СЦРЛ Роман Швед.
    Станом на 18 травня в Сокальському районі 8 хворих на COVID-19, з них 2 особи, на жаль померло. 5 осіб одужали, вони очікують на повторні результати ПЛР досліджень, аби упевнитись у відсутності хвороби, а 1 пацієнт продовжує лікування. На сьогодні, близько тисячі осіб уже протестовані методом експрес-тесту.
    Роман Швед також розповів кореспондентам, що з 17 травня Сокальська лікарня розпочала лікування хворих на коронавірус. Це означає, що пацієнтів тепер не направлятимуть на Львів при потребі, а лікуватимуть на місці. Зокрема, один хворий із міста Червоноград вже отримує необхідну медичну допомогу у районному медзакладі. Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Сокальська центральна районна лікарня визначена як резервний заклад для лікування хворих на коронавірус з Червонограда, Сокальського і Радехівського районів, у випадку, якщо Львівські медичні установи вже не матимуть змоги приймати пацієнтів. Проте, у зв’язку з збільшенням кількості госпіталізацій пацієнтів з підозрою на COVID-19 та деякий ріст випадків виявлення інфікування, 16 травня 2020 року прийнято рішення залучення чотирьох лікарень другої лінії до прийому пацієнтів із коронавірусною інфекцією. Про це інформують у департаменті охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації. Відтак, до лікування хворих з коронавірусною інфекцією долучились Сокальська центральна районна лікарня, Кам’янко-Бузька центральна районна лікарня, Стебницька та Стрийська міські лікарні.
    “У медичних закладах першої лінії, які зараз надають медичну допомогу хворим з COVID-19, є місця для госпіталізації, проте ми мусимо мати резерв для прийому хворих з важким перебігом захворювання”, – уточнив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Орест Чемерис.
    Для госпіталізації і повної ізоляції таких людей у Сокальській лікарні підготовлені спеціальні палати в двох відділеннях: хірургічному та травматологічному, зокрема і в реанімації. Як раніше повідомляв головний лікар, на цей момент є тритижневий запас для надання медичної допомоги хворим на коронавірус, а медичні працівники забезпечені необхідними засобами захисту.

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    21:33, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567