** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.12.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

23 грудень 2019 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство

    «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство

    У п’ятницю, 20 грудня в приміщенні Сокальської ЗШ №2 відбувся ІІ етап XVІІІ-го юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?». У змаганнях взяли участь 20 команд (по 6 гравців в кожній), які представляли Сокальський ліцей №1, Сокальський ліцей №3, Сокальські ЗШ №2,  ЗШ №4, ЗШ №5, Волицьку, Жвирківську, Острівську, Поторицьку ЗШ.
    Ця гра видалася багатою на несподіванки. Так, переможцем етапу стала команда Сокальської ЗШ №5 «Хакуна Матата», яка в дебютній грі фінішувала лише 18-ю. Підтвердили свою силу «Внучки капатіна Віті» з Сокальського ліцею №3, котрі поповнили свою скарбничку сріблом. На третій щабель п’єдесталу пошани зійшла ще одна команда Сокальської ЗШ №5 «Ну що?»  Тріумфатори дебютного етапу аж ніяк не можуть записати цю гру собі до активу. Переможці першої гри «Куплю гараж» в п’ятницю стали 11-ми, срібні призери «Незабудки» – 13-ми, бронзові «VIP» – дев’ятими.
    Тепер інтрига в боротьбі за титул надзвичайно загострилася. І майбутнього чемпіона Сокальського району практично неможливо передбачити. Наразі лідерство утримують команди, які без зривів провели обидва етапи. Поул-позішн з 50 очками утримують «Внучки капітана Віті», а в спину їм дихають «Ну що?», які набрали 47 балів. Перемога в першій грі дозволила команді «Куплю гараж» (Сокальський ліцей №1) залишитись в призерах. Та й від лідера її відділяють лише 4 бали. Не збираються здаватися без боротьби й «VIP» (Сокальська ЗШ №2 ), яка набрала 43 очки та «Боку Но Піко» з Сокальського ліцею №3, котрі заробили 42 бали. До закінчення першості залишаються ще три етапи, які можуть перевернути поточну турнірну таблицю з ніг на голову.
    Організаторами XVІІІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?», виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, Сокальський районний методичний кабінет та інтелект-спільнота ГлуздоГерць.
    Оргкомітет чемпіонату  висловлює щиру подяку спонсорам змагань – інтернет-мережі «BestLink», піцерії «Фігаро», фірмі «Ніка», працівникам Сокальської ЗШ №2, інформаційним партнерам інтелектуальних ігор на теренах Сокальщини: ТРК «Сокаль», часопису «Голос з-над Бугу», інтернет-порталу «Сокаль і Сокальщина», fb групі Сокаль та Сокальщина – новини, події, реклама.

  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство
  • «Внучки капітана Віті» захоплюють лідерство

    дописувач_
    .

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    14:05, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567