** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.10.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

17 жовтень 2019 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Інспекторським складом Сокальського РС ГУ ДСНС  проведено планове відпрацювання на території м. Сокаль
  • Інспекторським складом Сокальського РС ГУ ДСНС проведено планове відпрацювання на території м. Сокаль

    Інспекторським складом Сокальського РС ГУ ДСНС  проведено планове відпрацювання на території м. Сокаль

    Інспекторським складом Сокальського РС ГУ ДСНС України у Львівській області 17 жовтня було проведено планове відпрацювання на території м. Сокаль, до проведення рейду було залучено представників органів місцевого самоврядування та працівників відповідних служб.

    Перед початком відпрацювань у приміщенні Сокальської міської ради відбулася нарада, на якій всіх учасників було ознайомлено з метою та порядком проведення даного заходу, а також з ситуацією щодо пожеж у районі та Львівській області. Рейдова група здійснила подвірні обходи, під час яких відвідувалися оселі одиноких громадян, інвалідів, багатодітних сімей бо, як свідчить статистика, пожежі найчастіше виникають саме в них. Здебільшого основними причинами виникнення пожеж є саме людський фактор.

    Члени рейдової групи вказали господарям осель на основні порушення правил пожежної безпеки, надали людям кваліфіковані поради та рекомендації щодо дотримання громадянами правил безпеки життєдіяльності в побуті, належного утримання протипожежного стану помешкань, вручили їм пам’ятні листівки застережливого характеру. Рятувальники також нагадали мешканцям Сокаля правила поводження при виявленні вибухонебезпечних і підозрілих предметів, пояснили шкоду від спалювання сухої трави та чагарників. Рятувальники також завітали до Комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №1 "Калинка" Сокальської міської ради Львівської області, з дітьми було проведено бесіду-інструктаж щодо дотримання основних правил пожежної безпеки вдома та у школі, нагадали номери телефонів для виклику екстренних служб і про порядок дій у разі виникнення пожежі. Також працівникам даних установ нагадали про основні правила безпеки під час навчального процесу, порядок користування первинними засобами пожежогасіння та їх основні види.

    Сподіваємося, що після подібних заходів мешканці міста відповідальніше ставитимуться до власного життя та здоров’я, а кількість пожеж, відповідно, зменшиться.

    ДСНС
    Сокальський районний сектор ГУ ДСНС

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    17:06, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567