** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.09.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

28 вересень 2019 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • Сокальська загальноосвітня школа №5 отримала обладнання в межах реалізації проекту «HealthySchools”
  • Сокальська загальноосвітня школа №5 отримала обладнання в межах реалізації проекту «HealthySchools”

    Сокальська загальноосвітня школа №5 отримала обладнання в межах реалізації проекту «HealthySchools”

    25 вересня Сокальська загальноосвітня школа №5 отримала обладнання в межах реалізації проекту «HealthySchools: заради здорових і радісних школярів». Привітати учнів та педколектив з цієї подією прийшли запрошені гості: заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко, начальник «Центру з обслуговування закладів освіти Сокальської районної ради» Микола Мисак, міський голова Сокаля Вадим Кондратюк, в.о. начальника відділу освіти Леся Ковалишин, завідувач Сокальського районного методкабінету Галина Гібляк та координатор проекту «HealthySchools» Анна Іванова.

    Нове навчальне обладнання для STEM-лабораторій вручали в урочистій обстановці. На подвір’ї школи вишикувались учні, а запрошені гості привітали їх із перемогою в проекті та обранні курсу на здоровий спосіб життя. Адже метою «HealthySchools» є популяризація здорового способу життя, раціонального харчування та концепції «здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти.

    Зокрема, Василь Бойко привітав учнівський та педагогічний колектив п’ятої школи міста Сокаль з перемогою в проекті «HealthySchools». Він відзначив їх активність, адже освітня установа у 2019 році також взяла участь в конкурсі проектів місцевого розвитку та отримала перемогу. Тому Василь Бойко пообіцяв школі сприяння з боку районної ради і депутатського корпусу, які завжди підтримують навчальні установи Сокальського району.

    Подякувала за активну участь в проекті Анна Іванова і запросила колектив 5 школи стати експертом та поділитись своїм досвідом із іншими учасниками, які роблять перші кроки у напрямку до здорового способу життя.

    Завершились урочистості на святковій ноті: школярі, вчителі та гості спільно виконали рухові вправи.

    Нагадаємо, що з жовтня 2018 року по травень 2019 року в Сокальській загальноосвітній школі №5 реалізовувався проект «HealthySchools: заради здорових і радісних школярів». В його межах в школі проводились нестандартні розминки на уроках фізкультури, веселі руханки у початкових класах, уроки фізкультури спільно з батьками, цікаві активні екскурсії. Приділялась увага і здоровому, раціональному харчуванню. Також був проведений капітальний ремонт санвузлів і підлоги у спортзалі школи.

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    20:27, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567